Путін продав китайцям весь сибірський ліс

 Напередодні західні ЗМІ повідомили, що Китай вийшов на перше місце по постачаннях лісу в ЗДА та Европу. При цьому вирубка лісу в Китаї суворо заборонена. Звідки ж беруть ліс китайці?...
Росія – це Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
З'ясувалося, що Китай узяв майже під 100%-й контроль весь лісовий бізнес у Сибіру.
 Про ситуацію в регіоні розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Павєл Пашков, письменник, громадський діяч і мандрівник. Він здійснює експедицію по Сибіру.
Учасники експедиції проїхали величезну відстань по Сибіру, піднімалися в повітря. І прийшли в жах від побаченого. До кінця липня із цього приводу вийде в світ фільм «Російська тайга» (хоча вона ніяка не російська, а вкрадена у сибіряків московитами).
Ось що говорить про зміст документальної стрічки сам Пашков: «За результатами перевірки сибірських регіонів можу точно сказати, що практично весь лісовий бізнес належить Китаю».
Пашков стверджує, що навіть російські лісозаготівельні підприємства в Сибіру опинилися в руках китайців. Фактично Сибір став сировинним придатком Китаю. Громадський діяч робить висновок, що фактично Сибір вже належить Китаю.
Проведене розслідування відносно окремо взятого китайського бізнесмена показало, що він контролює не тільки лісозаготівельні підприємства. Ця ж людина постачає устаткування для вирубки лісу, заготовки деревини й утилізації. Площа лісів у Східному Сибіру, за оцінками Пашкова, зменшується нестримно. Все більше стає боліт, все менше лісів – суцільні вирубки по всьому Східному Сибіру.
Як стверджує творець фільму, населення Сибіру категорично проти такого китайського нашестя, проти тотальної вирубки лісів. Але власті вважають за краще мовчати про проблему й ігнорувати думку громадян.
Тим часом в умовах слаборозвиненої інфраструктури для російських туристів навіть на березі Байкалу справа дійшла до того, що на китайські гроші китайські робочі будують відповідну інфраструктуру для китайських туристів!
По берегах Байкалу китайські інвестори активно викупляють бізнес у місцевих підприємців. Пашков припускає, що на Далекому Сході ситуація ще гірша.
До кінця року письменник і мандрівник планує проїхати всі регіони і створити загальноросійську мапу вирубок лісів.
Росія – це Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків