«Імперські» скиглення та «імперські» фантазії малороса Максіма Калашнікова (Кучеренка – зрадник із Одеси)

Не збираюся писати про «арбатського хлопчика»: коги не схильні до стадних маній. Поділюся думками про найважливіше на сьогодні. Про те. Що дійсно важливе для нас. 
***
Обговорювати «арбатського хлопчика» – це якраз прийом відвернення мас від насущних проблем силами медіа-машини владу маючих. Одна жовта газета вже написала про те, що ця «подія розколола націю». Та довбешку вона вам розкололо, піарники! Обговорювати виверти безнадійно богемної сімейки, що жене дитину читати вірші на Арбат, а мачуха видає себе за сусідку. Ви в якій божевільні це знайшли? Типовий прийом наших верхів: як тільки вони зануряться по вуха в економіці або проваляться в зовнішній політиці – шукається яка-небудь нісенітниця, навколо якої чиняться «бурхливі дискусії». Чи поховати Леніна? Чи влаштовувати парад на 9 травня.
Максим Калашников рекомендує побратимам по розуму знущатися з цього і говорити про головне. Кремлівська пропаганди все більш опускається на рівень кретинізму.
***
А зараз – про головний. Намір підпорядковувати частини армії РФ (колишньої СА) Росгвардії (колишні ВВ МВС СРСР) говорить про три речі.
Перша: влада навіть не сподівається справитися з економічною кризою, передбачає економічних крах низки регіонів і бере курс на голе насильство. Не міфічної ядерної війни вона боїться, а внутрішнього вибуху. Ніколи в історії Російської імперії і СРСР армія не підкорялася ні жандармерії, ні НКВД.
Друга: ВВП не контролює частину «еліти» і реально боїться змови якійсь її частини.
Третя: цілком можна чекати пародії на 1937 рік. Тобто, посадки всіх хоч трохи активних опозиціонерів. Причому крупним злодіям і тим, хто реально завалює економіку РФ, боятися нічого.
***
Влада реально провалилася у Сирії. Сенс цієї війни повністю втрачений. Навіщо ми там? Трамп туди увірвався, уклав з саудітамі збройову оборудку на 110 мільярдів («Рособоронекспорт» за 7 років) і уподібнився лінкору, що на повному ходу увійшов до бухти. І розкидав піднятою хвилею утлі рибальські човники. Трамп має намір сколотити MEATO (по аналогії з НАТО) – Близькосхідний блок. З Саудівською Аравією і Єгиптом як віссю союзу.
***
Як ми раніше і міркували, протекціоніст Трамп нарвався на жорстоку протидію своїм планам нової індустріалізації усередині ЗДА. Країна – в постійній політичній кризі. Фінансова частина еліти ЗДА має намір зжерти Трампа. На відміну від Рузвельта Першого (Тедді), Трамп не має своєї сильної партії (Прогресивною у Тедді), здатної відсунути республіканців і демократів. На відміну від Рузвельта Другого (ФДР), Трамп не може протиставити фінансовим тузам згуртовані профспілки і націоналістично настроєний Американський легіон. У нього немає своїх штурмовиків. І створити їх він явно не встигає.
Тому від можливого імпічменту і від звинувачень в тому, що він – «маріонетка Путіна», дядько Дональд явно вирішив захищатися двома способами.
Перший – завантаження промисловості Америки військовими експортними замовленнями (вже робиться). Так він прагне сколотити собі опору з промисловців і робочого класу.
Другий – невелика звитяжна війна. (Клінтон Перший, він же – Клінтон-Чоловік, в 1999 р. рятувався від імпічменту бомбардуваннями Сербії). Удар по Північній Кореї небажаний: це зіпсує стосунки з Китаєм. Хоча удар по ній не чреватий ніякою світовою війною. Про це хай марять пропагандистські сайти типу «Воєнного обозрєнія». (Пропаганда охоронців все більш опускається до рівня дебілів). З Китаєм сваритися не час. Значить, треба бити по Ірану.
Тут повернуся до своїх колишніх викладень. Щоб скрушити Іран, його не треба окуповувати, як Ірак і вести проти нього дуже дорогу війну, як в 1991-му в Затоці. Достатньо швидко захопити осереддя 90% нафтової галузі Ірану – населену в основному арабами провінцію Хузестан (Арабістан) на межі з Іраком. Далі ЗДА проголошують там нову арабську державу і закривають гірські проходи в неї (гори добре відокремлюють Хузестан від решти Ірану). Іранська армія подолати проходи не зможе, її ВПС янкі переб'ють. А без нафти Іран загнеться сам.
***
Як би поступив на місці Путіна Максим Калашников? Перевернув би шахівницю і зробив би «хід конем по голові». Як? Вивіз би сім'ю Асадів до РФ і пішов би з Сирії. І зосередився б на розвитку і новій індустріалізації РФ. Бо побудова науково-промислової РФ, з розумним протекціонізмом, активною промисловою політикою і перетвореним на Держбанк РФ ЦБ – найсильніший удар по планах всіх наших ворогів. До біса посилаємо мундіааль по футболу: головне завдання – університети, лабораторії, заводи, агропром, інфраструктура. У зовнішній політиці – включення до складу РФ Донбасу. Аж до бліцкрігу по розгрому штабів і важкої зброї сил АТО. Україна з Новороссієй для нас в мільйон крат важливіше, ніж якась Сирія. Хай з нею Захід возиться. Завдання росіян – розвиватися самим, боротися з вимиранням народу, зводити нову індустрію і будувати Росію до Дністра (від Камчатки до Тирасполя). Все останнє – геть.
Так би поступив я. А що зроблять громадяни кремльовці?
Подивимося. Недовго залишилося.

використані матеріали: 

http://m–kalashnikov.livejournal.com/3111817.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків