Операція «Винесення мозку» (Частина 1) – Anti-colorados

Зараз ми потихеньку, але все ближче, підходимо на початок передвиборної кампанії, і можна бути впевненим, що окрім корисних ідіотів, які виступали минулої ночі на Банковій і вимагали термінової наради президента з силовиками просто тому, що хлопчакам вже заплатили і треба щось робити, щоб з «нац. дружин» та інших не запитали за витрачені гроші, хоча президент гарантовано знаходився в ЗДА, діятиме й інший супротивник… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Помітно, що у протестерів різних мастей є один загальний симптом, вони збуджуються в ті моменти, коли Порох виїжджає за кордон. Швидше за все, ця хвороба передається тому, що всі вони їдять з одного корита. Але це – не головне. Ближче до виборів Кремль включить на повні оберти інформаційних повій, помилково званих журналістами, й станція аерації в Бортничах покажеться піцерією, в порівнянні з тим, що литиметься з телевізорів і в що вмажуть газетні листи.
Проте в плані інформаційної війни, Кремль давно йде в ногу з часом, і провівши вдалий масовий експеримент по віртуальній лоботомії за допомогою власних соціальних мереж «Одноглазнікі» і «Законтаченниє», він розвернув заходи щодо впровадження в поки непідконтрольні світові мережі, Фейсбук, Твіттер та інші.
Там чітко розуміють, що технічний прогрес поступово зливає в унітаз те, що прийнято називати телебаченням, в класичному розумінні цього поняття. Всі нові телевізори мають мережеві інтерфейси і тепер тільки олігофрен дивитиметься фільм або якусь передачу з півгодинною перервою на рекламу або взагалі щось, що нав'язує телевізійний канал, хай він буде тричі з «плюсами» або п’ятижди з «інтерами».
Крім того, молоде покоління і люди середнього віку все більше володіють іноземними мовами і вже просто не дивитимуться відверті помиї, тому що легко можуть вивести на величезний екран телевізора майже будь-який канал з Мережі, користуючись програмними агрегаторами каналів, і по суті, конкретний телеканал, особливо – нав’язливий і переобтяжений рекламою, залишиться в смітнику. Все більше людей використовують телевізійну панель вже не так, як це було десять років назад, і далі це лише посилюватиметься, оскільки голосовий інтерфейс вже зараз може допомогти шукати те, що хочеться подивитися прямо зараз.
А що стосується оперативної інформації або того, що в ТБ називається «Новинний блок» – його вже давно і якісніше і оперативно замінюють канали соціальних мереж, де інформація поступає майже в реальному часі й від очевидців подій. Вона йде так, як це виглядає насправді, без коментарів і винесення мозку. А якщо комусь хочеться дізнатися думку того, кого він поважає або довіряє –  телевізор не просто не потрібний, а протипоказаний, бо нормальні люди туди давно не ходять, а дивитися на ущербників на кшталт Карасьова або Піховшека може або фахівець з психіатрії, або фахівець з окультних практик.
Загалом, в Москві вже давно зрозуміли, що вони явно допустили передоз у власному телебаченні, що приводить до повної і безповоротної сегрегації глядача. Перша частина повністю вбиває у собі те, що медики називають головним мозком, і що навряд чи можна назвати таким у величезної популяції росіян. Друга ж частина глядачів випадає з телевізора геть і йде в Мережу, але там її чекають спеціально відібрані бригади, які відловлюють публіку, яка пішовши в Мережу розслабилася і думає, що вже там їх не наздожене Соловйов з Кисельовим.
Згасання інтересу до телебачення було обчислене досить чітко, і тому між захопленням всіх російських телеканалів й захопленням соціальних мереж пройшов невеликий проміжок часу, і ось вже росіяни їдуть на свою «троячку» або «п'ятірку» за лайком або постом, як в старі-добрі часи. А все тому, що вони розслабилися.
Але і це було ще не все. Контора справедливо вважала, що з їхніми штатними «Одноглазнікамі» відбудеться рівно те ж саме, що раніше відбулося і з ТБ. Там залишаться упороті антропоморфи, яких просто треба акуратно підтримувати на дозі, а решта публіки піде на нейтральні платформи, а тому саме туди  перенеслася найактивніша і професійніша робота, що вимагає найбільших зусиль і витрат. Річ у тому, що ці відкриті платформи не тільки давали можливість ушитися туди росіянам, але через неї цілком можна дістатися до іноземців, які не чекають того, що Гідра просочилася і в ці мережі, а тому – отруює все вже і там.
Дуже швидко стало зрозуміло, що злом мозку, який вони відпрацювали на власній публіці, діє за тими ж правилами й відносно певної частини іноземної аудиторії, а тому це дає інструмент маніпуляції такою публікою. На відміну від Московії, де свою чернь просто тримають в стані овоча, іноземні мережі не можуть використовуватися таким же чином, але виявилось, що в певний момент цією громадською думкою досить легко маніпулювати, щоб отримати конкретний і швидкий результат. Ось цей самий момент наближається у нас, і цей момент – вибори.
Далі буде.
Джерело
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

  1. Помітно, що у протестерів різних мастей є один загальний симптом, вони збуджуються в ті моменти, коли Порох виїжджає за кордон. Швидше за все, ця хвороба передається тому, що всі вони їдять з одного корита.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків