Ментори й пачка дріжджів - Anti-colorados

Часто так складається, що відкритий ворог викликає меншу гамму негативних емоцій, ніж він же, але такий що робить вигляд, що він і не ворог зовсім… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
       Досвідчений вражина
Напевно, це тому, що наявність ворога – природний стан справ. Це означає, що ти маєш інтереси, вмієш їх відстоювати і швидше за все, у тебе це непогано виходить. Ворогів не мають просвітлені особи, які упокорили свої бажання, і як наслідок не мають інтересів, які треба відстоювати, або раби, які змирилися з тим, що у них відняли інтереси і вони в принципі не будуть за них боротися. Загалом, наявність ворога – визначає характер ставлення до нього і, принаймні, до них внесена гранична визначеність, яка служить підставою для дій.

Тому ворог, який прийшов на нашу землю із зброєю в руках, не викликає огиди, навпаки – він стимулює думку, яка допомагає знайти кращий спосіб його знищення, а черговий успіх, на цьому терені, викликає заслужений букет позитивних емоцій. Причому, ці емоції однакові як у того, хто натиснув спусковий гачок або кнопку «Пуск», так і у тих, хто спостерігав цей захід або просто дізнався про цей успіх.
Інші відчуття й інше ставлення викликають «путіноподібні примати», які розповідають про те, що йдуть до нас звільняти нас же і при цьому, – вбивають нас, а коли їм вдалося захопити частину території, окрім вбивств, застосовують там тортури, катівні й інші речі, які «визволитель» не повинен робити в принципі. Саме ця подвійність викликає огиду і презирство, яких немає в першому випадку. У цю категорію потрапляє вся та погань, яка складає від 86 до 146 відсотків населення московії. Вони люблять розповідати маячню про «адіннарот», «брацтво», «общуюісторію» і «православнутость», але при щонайменшій підозрі, що опонент (тобто – ми) не вірить в ці казки, вся ця мішура злітає воднораз і виявляється звична личина підлого вбивці з сокирою, який прикинувся християнським паломником.
Він обчіплює себе хрестами й іконами, дим від ладану просто натисками вивергається зі всіх його отворів, але під рясою у нього неодмінно сокира, бо весь цирк був розрахований на простака, який повинен тільки розслабитися і обернутися спиною, щоб можна було непомітно дістати сокиру і вдарити. Федір Михайлович Достоєвський чітко описав надра вигрібної ями, яку на московії називають душею.
Але такий легкий зрив масок проходить у не дуже тренованої публіки. Навіть Путін, який манірно копіює звички екранного героя Штірліца, і той дуже легко переходить від «допомоги і звільнення братського слов'янського народу», до «я віддав наказ привести ядерну зброю для застосування по скупченнях ЗСУ». У такому разі, группенфюрер Мюллер говорив: «Штірліц, у вас вус відклеївся».
Порівнюючи дві ці групи ворогів, можна відмітити істотні відмінності в їхньому сприйнятті, а крім того – легко вирахувати причину такої різниці. Але є група росіян, які володіють мистецтвом камуфляжу набагато професійніше, ніж решта всього населення московії і навіть її керівництва. Це й не дивно, бо йдеться про професійних лицедіях, які ретельно входять в образ і грають роль цілісно і рівно. Проколи у них виникають лише в ті моменти, коли питання ставиться «руба» і ти вимушено вибираєш з ким ти, з розумними або красивими.
Дивно, але ці діячі вважають, що їхню гру зовсім не видно з боку, і що до них не повинні ставитися як до блазнів, а як до тих сценічних персонажів, яких вони грають.
Погодимося, було б дивно, якби під час пік на станції метро Дарниця або Позняки, де на платформі – суцільна тиснява, раптом з'являється тип в дивному одіянні, з горностаєвою мантією, короною й іншими королівськими причиндалами і вимагає надати йому королівське місце у вагоні. Такому типу знайшли б королівське місце, але не у вагоні, а в білому бусику з синіми мигалками. Тобто, якщо дивак грає «короля Лір», це ж не означає, що він так поводитиметься в метро або вдома.
Але московські хлоп'ята поводяться саме так. Вони вжилися в роль менторів, досвідчених персон, які чітко уявляють, що і як ми маємо робити в тій або іншій ситуації. Найсмішніше те, що у себе на батьківщині вони виявилися імпотентами і не спромоглися зупинити те, що там тепер процвітає – авторитарне рабовласництво, а нас вони намагаються вчити. Причому, вони чітко позиціонують себе як «опозиція режиму», проте російська опозиція давно сидить у в'язницях, отримала свій серцевий напад, випила чай з полонієм або отруїлася новачком, а ці – нормально себе відчувають, приїжджають і виїжджають з московії без перешкод і проблем.
У такому разі, ці діячі опинилися в шкалі погані далі, ніж просто ворог, або путіноподобний ворог, який прикидається, і завмерли на відмітці «досвідчений вражина».
Схоже, що чим ближче до виборів, тим більше цієї погані їхатиме до нас, щоб навчати життя. Прямо зараз йдуть повідомлення про те, що подібний бенефіс вчора відбувся в стінах Дніпровської ОДА, куди приїхали вчителя Гарік Корогодскій і Вітя Шендеровіч. Про першого можу сказати лише одне, якщо він в парі з Шендеровічем, то мазаний з ним одним миром, а про другого ми вже не раз писали і охочі можуть прочитати про це на наших сторінках. У будь-якому випадку, закликаємо всіх до пильності, бо вся ця клоака неодмінно активізується перед виборами. Напевно, в цю вигребуху слід час від часу кидати пачки дріжджів, щоб стало наочне видно, що знаходиться в її надрах.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

  1. закликаємо всіх до пильності, бо вся ця клоака неодмінно активізується перед виборами. Напевно, в цю вигребуху слід час від часу кидати пачки дріжджів, щоб стало наочне видно, що знаходиться в її надрах.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків