Ворогові – Anti-colorados

Якийсь час, ради інтересу, ми спостерігаємо географію наших читачів, в режимі реального часу, і з більшою або меншою часткою ймовірності можемо побачити, скільки нас прямо зараз читаємо в Москві, Петербурзі, Курську або навіть Уфі, а всього, в 12 містах РФ одночасно. Можливо, читають нас по службі, нехай, їм є що тут почитати, оскільки вічного нічого не немає, а Путін вже дуже не вічний і коли (дуже скоро) все почне розлазитися, їх, володарів золотих і жирних ксив, почнуть виловлювати як військових злочинців, яких судитимуть відразу в багатьох місцях одночасно і ось чому… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Інформацію про цю публіку збирає вже не тільки Україна, але Злучені Держави, Великобританія й інші країни, включаючи Ізраїль, і матеріали, до певного часу, складаються в особливі стопки, які будуть затребувані в той самий момент, коли Болівар двох не витримає. І тоді трапиться те, що трапилося в Югославії, наприклад, країна почне валитися й розвалюватися в порожнечу. Ні, не так, як совок, бо він розвалювався м'яко і Захід чітко страхував цей розвал, підстилаючи гуманітарку, відкриваючи ринки і даючи можливість не захлинутися у власних нечистотах, які копичилися десятиліттями. Тоді були досягнуті домовленості, що ніхто не чіпатиме співробітників КДБ і ГРУ, навіть тих, на кому доведено висіли трупи громадян Західних країн. Все це просто списали.
Якщо ті, хто читають ці рядки, знаходячись на службі думають, що вдасться відкрутитися як при розвалі совка – помиляються. Цього не буде. Не буде дуже тихого «відходу» з оперативною касою, щоб доживати свій вік на давно купленому ранчо або віллі. Такий номер не пройде тому, що не допоможуть ані нові паспорти, ані нові обличчя. Їм самим повинно бути відомо, що «ведуть їх» вже не оперативники, здатні щось упустити, а роботи, які аналізують одночасно купу параметрів, так або інакше видаваних фігурантом. Отже відхід з курника, який горить, не буде легким маневром, оскільки Горбачов, на якого так довго плювалися конторські, зокрема – забезпечив бездіяльність Західних спецслужб, які й тоді могли відловити велику частину втікачів, а Путін зробив зворотний рух, він кожному офіцерові ФСБ або ГРУ приліпив на лоб мішень, яка тепер не змиється. Він всіх пов'язав кров'ю, і тепер не може домовитися навіть за себе і за свої гроші, а за сволоту в погонах не домовлятиметься поготів. Кому, як не спецам знати, як списуються їхні колеги, зажмурені в Україні або Сирії.
Так от, коли прийде час, їх відловлюватимуть швидко і повсюдно, причому тих, які найбільш «замазані», витягуватимуть навіть з того, що на той момент представлятиме нинішня РФ. І якщо Західні специ будуть це робити виключно для того, щоб притягнути в трибунал, то ті, у кого рахунок виявиться довшим, ніж декілька отруєнь, пасажирський літак та втручання у вибори або навіть убита репутація президента, виловлюватимуть конкретних персонажів, які в кращому разі, – загинуть при спробі до втечі.
Між іншим, СБУ – її контррозвідувальне крило та військова розвідка України, вже давно не те лежаче та аморфне зборище невдах, яке було на початок війни. Тепер це – хижий звір, з сильними кігтями і зубами, який тепер  має звички зовсім не ті, які культивувалися в совці. Отже тут буде все правильно.
Тому, хто чергує біля монітора, повинно бути зрозуміло, що до пенсії він вже точно не допрацює, оскільки Путін погнав хвилю, яка змиє курник набагато раніше, і тоді встане питання про те, хто першим добіжить туди, де буде залишено життя і людські умови утримання. На цей раз за гроші вже не вдасться купити спокійну старість. Гроші будуть просто заблоковані, а потім хтось прийде, або той, хто потягне до суду, або той, хто до суду не потягне. Це – рулетка, а тому – поки ніхто не прийшов, залишиться невеликий вибір – куди, і з чим йти. З порожніми руками – ніхто й нікому не потрібний, тому – варто над цією темою замислюватися прямо зараз.
А ще ми бачимо, скільки прямо зараз нас читають в Донецьку і Луганську, і теж не можемо бути впевненими в тому, що читають наші. Це тому, що, як мінімум, декілька наших пішли під «проксі» і дають трафік з европейських країн. Отже є вірогідність, що читають приблизно ті ж люди, що і в Москві, Челябінську або Краснодарі, тільки місце служби у них на окупованій території. Якщо вони працюють на окупанта, а самі – жителі цих міст, то їм слід уважно послухати промову Порошенко в ООН.
Не важливо, яке до нього ставлення, головне – текст. Він говорив про те, що кращий варіант відновлення суверенітету – через миротворчу місію ООН. Це – єдиний спосіб залишитися в живих саме цьому контингенту. Якщо буде силове звільнення, а воно може початися у будь-який момент, то навряд чи найстрашнішим буде момент, коли доведеться здаватися ЗСУ, СБУ або Нацгвардії. Це ще не саме фатальне. Найгірше буде момент, коли наші регулярні війська ще не дійдуть.
Тоді росіяни, які відходять, відпрацюють на «200» списки осіб, давно затверджених для цього випадку, але швидше за все, вони діятимуть швидко, а є варіант гірше. Він ходить поряд і щодня вітається і посміхається, але точно знає, де, хто і як ховатиметься і вже сусіди і знайомі – обов'язково знайдуть будь-яку нору. Судячи по настроях цих людей, потрапити саме до їхніх рук, буде найбільшою помилкою.
Загалом, цей момент ще не наступив, але кожен з тих, що читають ці рядки конторських, десь в Луганську, може прямо зараз поставити собі питання про те, що робити в цьому випадку, бо московія саме українців – точно не прийме. Якщо сміливо собі поставити це питання і сміло ж на нього відповісти, то подальші дії стануть очевидними. Хоча можна прямо зараз самостійно викопати собі ямку і сподіватися, що саме там і закінчиться весь цей «доблесний шлях».
У будь-якому випадку, джентльмени попереджені і вільні робити так, як вважають за потрібне.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків