Пароль: «Слава Україні!» – Anti-colorados

Від редакції.
Можливо, в найближчих пару днів ми опублікуємо статтю про те, як ми бачимо мотивацію людей, які виїхали з України на захід і до московії, а також тих, хто залишився в Україні, і яка мотивація є у тих людей, які штовхають Україну в Европу, і тих, хто  хотів би її затягнути в щось, на зразок «тайгового союзу». І тоді ми пошлемося на текст, викладений нижче. Його, у вигляді епізоду з життя, нам прислав один з наших колег, і ми представляємо його в декілька урізаному вигляді, щоб уникнути можливості ідентифікації. Тому дещо ми прибрали, а дещо – змінили, але суть викладу не зміниться. Поки – просто оцініть ситуацію, а трактувати її та інші, зв'язані темою мотивації та розділення на «своїх» і «чужих» – будемо пізніше… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

З серії «Проти ночі»
Вчора до мого сина в поліцію з'явився громадянин Китаю (точніше не до сина, а в поліцію, але син якраз вів цей випадок). З китайцем була европейська дівчина. Китаєць з'явився, щоб офіційно вказати на зміну адреси, який потрібний для осіб з тимчасовою візою.
Як справжній джентльмен, син попросив першим паспорт китайця.
Там була прострочена дата. Він запитав, за якою адресою китаєць має намір переїхати, той вказав на дівчину і спробував пояснити причину, чому у нього прострочені дати (згідно із законом це повинно спричинити арешт... і так далі, до з'ясувань).
Петро (змінено – авт.)  зупинив його  пояснення і попросив паспорт дівчини. Вона подала паспорт України і пробелькотала, що з нею її коханий, і вони разом вже 2 року. Син підняв на неї очі і сказав російською «Слава Украінє», на що вона відповіла «Героям Слава».
Коротше, мій син тьопнув в обидва паспорти продовження на 3 роки (максимум, що він міг) і передав їм в руки паспорти, минувши секретаря, щоб ніхто не бачив прострочених дат і дати з моменту продовження.
Запитав мене сьогодні чи «правильно я поступив?». Я відповів, що поступив би так само.
Авторський відступ.
Напевно, зараз кожен вирішить, що поступив би таким самим чином і в такому вчинку немає нічого, що слід було б висловлювати окремим матеріалом. Але не поспішатимемо, це відбувалося не в Україні і той хлопець, що для тесту сказав: «Слава Украінє!» знав, як це може йому агукатися. Далі, пояснення від колеги, яке вносить ясність до ситуації.
По факту, всі служби МВС в цій країні (авт.) суворо слідують букві закону. Так само по факту, щоб не руйнувати молоду пару українки Лілії (змінено – авт.) з її коханим, Петро переступив через все. Він ризикнув своєю кар'єрою по службі, шикарною платнею (£36000 у рік)  майбутньою, через 25 років безбідною пенсією (£3000 щомісячно до останнього подиху), разовою виплатою за службу 100 тисяч фунтів, по суті всім життям.
Це я вже обдумуючи його вчинок, зрозумів, якщо він був би в цьому помічений, то відразу ж настало б усунення від службових обов'язків, розслідування і подальше звільнення «без вихідної допомоги».
Звичайно, абсолютно правим з його боку був би (далі – текст, як він виглядав би в службовому звіті) «арешт індивідуума за порушення правил візового режиму, ухвалення рішення про переведення цієї особи в центр депортації закритого режиму, з подальшою передачею справи про порушення і нелегальне мешкання в країні в імміграційний трибунал.»
Терміни розгляду справи від трьох до шести місяців. Що було б з цією парою – невідомо. Дівчина пішла б теж по статті «за сприяння і приховування». Напевно, для неї теж все було б анулювано.
В процесі його росту з малолітнього віку, я повторював синові еврейську заповідь: «Кожна людина та його життя – це Всесвіт. Якщо ти врятував одне життя – означає ти врятував Всесвіт». Ця молода пара ошаленіла від щастя і намагалася знайти слова подяки, але у нього на грудях записуюча камера, тому він очима їх перервав, вказавши на вихід. Вони мовчки пішли.
Петро, безперечно, зробив службову провину (мабуть, їхні службові інстанції визначили б це дійство як злочин). Це все до того, як на Заході освічені і думаючі люди ставляться до України (п'яниці по пабах не в рахунок). Це ще до мокшанському апломбу «рюзьке своїх не кидають».
Я його запитав, «а якби там була представниця московії?»
Відповідь – «вже б спали на нарах.»
А взагалі, після цієї події, я почав поважати свого сина.
Ось і вся історія проти ночі, і кожен може про неї думати все, що заманеться, але ми ще дамо час і місце більш глибоко пройтися з питання про те, де і хто – наші, а де і хто – ні.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків