Московія на колінах перед Іраном.

Лавров заявив, що постачання С-300 до Сирії вже почалися. Це, так би мовити, вітринна частина російської політики, де напоказ грізна риторика і переможна хода… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
У реальності до Ірану терміново відряджається Патрушев з проханням припинити постачання іранської зброї Хезболлі через територію Сирії. Відповідь не може бути отримана швидко внаслідок того, що питання озброєння Хезболли прямо пов'язане із стратегією Ірану на будівництво «шиїтського поясу». Вірогідність позитивної відповіді Ірану на прохання Росії вкрай низька, особливо якщо врахувати, що Іран завжди розглядав Кремль виключно як попутника, але ніяк не союзника.
Проблема Путіна полягає в тому, що у випадку, якщо Іран продовжить постачання зброї Хезболлі, Ізраїль буде вимушений атакувати іранські конвої і підприємства, на яких виробляється зброя з компонентів, які поставляються. У такому разі Кремль або буде вимушений збивати ізраїльські літаки (або ракети), або буде як і раніше, розповідати про кривизну землі. Після того, як публічно було заявлено про створення додаткових рубежів ППО і переоснащення сирійської армії такого роду варіант – не варіант. Проте спроби протидії Ізраїлю приведуть до неминучого зіткнення – рано чи пізно, і швидше за все рано, оскільки для Ізраїлю питання ліквідації іранської загрози поблизу своїх кордонів – важливіше будь-яких стосунків з Кремлем. Зіткнення з Ізраїлем приведе до стрімкої ескалації, в якій у Кремля просто немає анінайменших шансів. Мрії неосудної частини громадськості московії, яка сміливо роздає поради про застосування ядерної зброї по агресорові, можна геть ігнорувати – той факт, що в Кремлі сидять нерозумні люди, абсолютно не означає, що вони круглі ідіоти.
Поїздка Патрушева до Тегерана у такому разі виглядає логічною, але гранично що запізнилася – таку поїздку потрібно було організовувати в 2015 році перед російським вторгненням до Сирії як умова, на якій Кремль надасть допомогу Ірану, який терпить поразку, і Асаду. Зараз Іран не дуже-то і потребує Путіна, тому вже Путін вимушений просити і канючити в іранських партнерів – від їхнього доброго ставлення тепер залежить доля російського угрупування в Сирії. Але дивуватися не доводиться – Путін сам своїми руками розігнав в 2012 році фахівців з регіону, а тому ухвалював рішення про вторгнення на підставі своїх особистий міркувань.
У чому проблема некомпетентної й неосвіченої людини – так це в тому, що вона поняття не має про ступінь своїй некомпетентності. А якщо придворні лизоблюди при цьому підлабузнюються і запевняють її в тому, що вона – геній, неминучі провали, прорахунки і просто дурні рішення. Наслідки чого ми зараз в московії й спостерігаємо.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків