Перехоплення СБУ. Хто й для чого вбив Алєксандра Захарченка. Відео.

Днями СБУ опублікувала запис переговорів, який їй люб'язно передали турецькі спецслужби. Записували людей, які обговорювали якісь події, що можуть в недалекому майбутньому статися з живим ще Алєксандром Захарченко. Одін з людей був ідентифікований як помічник Пушиліна… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Снимок экрана 2018-09-28 в 11.11.35
Природно, що «злив» завжди можна представити як монтаж і брехню, але в сукупності всіх подій, що сталися, інтерес Пушиліна, який раптово став єдиним кандидатом в керівники так званої ДНР, цілком є видимим. Крім того, логіка подій цілком відповідає: Захарченко залишився останньою відомою фігурою, яку ще можна пов'язати з подіями весни-літа 2014 року. Решту або видавили до Росії, або заяложено убили. Причому настільки грубо, що у версію про невловимі ДРГ може повірити тільки людина з відсутнім головним мозком. Від народження відсутнім. Захарченко був останнім, так що його доля була очевидною.
compressed-separ1
Попереду 2019 рік, після якого у Кремля відпаде потреба в існуванні нинішньої бандитської ДНР-ЛНР. Витратні бунтівні території потрібні лише як аргумент на переговорах з Україною по газу. Те, що транзит газу після 2019 року необхідно продовжувати, вже анінайменших сумнівів не викликає, більш того – ніяких 15 мільярдів кубометрів не передбачається – мова повинна йти як мінімум про 50-70 мільярдів, які Газпром буде вимушений прокачувати через Україну. «Турецький потік» швидше мертвий, ніж живий (у транзитній частині), з «Північним потоком-2» виникає все більше побоювань, що з проекту вийдуть всі іноземні учасники, плюс бурхливими темпами йде нарощування програм СПГ по всьому світу, причому і тут московія відстає. Плани по кратному нарощуванню потужностей СПГ озвучені, проте проблема в тому, що ринок СПГ специфічний, досить вузький, на нім вже висока конкуренція і буде ще вище.
Проте Газпром не може дозволити собі втратити в Европі жодного споживача після 2019 року, оскільки за цим може статися обвал – тому питання збереження об'ємів транзитних постачань для нього – це питання життя і смерті. В буквальному розумінні, оскільки компанія знаходиться у важкому стані, генеруючи колосальні борги.
В обстановці, коли всі обхідні маршрути навколо України або вже провалилися, або близькі до провалу, значення переговорів з Україною зростає – і природно, що потрібний хоч якийсь інструмент тиску. Вбивши всю політику на українському напрямі, Кремль має тільки один аргумент - ДНР-ЛНР. Тому варіантів немає: потрібно проводити передпродажну підготовку активу і обмінювати його на відносно прийнятні умови транзиту через Україну. Ліквідація Захарченко з його періодичними загостреннями: «Вперед на Лондон» плюс відповідний бекграунд назріла, і загибель останнього відомого польового командира 2014 року була закладена в умови майбутньої оборудки. Отже швидше за все, помічник Пушиліна був просто передавальною ланкою у майбутньої операції усунення такого що втратив цінність Захарченко, та і Пушиліна назвати замовником вбивства було б трохи необачно – не його рівня завдання.
Так або інакше, але міжнародний злочинець і терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) підтвердив, наскільки це можливо, що запис виглядає цілком достовірним, голос помічника пізнаний. Вірогідність того, що Захарченко був убитий за наказом з Москви, і раніше не дуже викликала сумніви, зараз упевненість в цьому тільки зміцнилася.
З іншого боку зрадники України хотіли, щоб до них прийшла Росія? Ну ось вона прийшла. А то, що зрадницькі мрії про неї ніяк не збігаються з бандитською дійсністю – це проблеми самих зрадників. Думати потрібно було до того, а не замість. Зрадники самі поховали своє майбутнє – так що всі питання потрібне адресувати тільки собі.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків