ГРУ. Путін, Петров, Боширов-Чєпіга,… Безглуздя не має кінця.

Британця повідомили, що ім'я другого учасника «солцбєрєцкого» угрупування ГРУ буде названо через 7-10 днів… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Єзуїтська метода витягування жил виглядає абсолютно раціональною: Кремлю дають час втопити себе новою порцією брехні по приводу Боширова-Чєпіги, після чого йому доведеться видиратися з нової історії. А на підході вже третій підозрюваний, якого також пообіцяли озвучити. Британці, мабуть, переглянули серіал «Мафія» і розтягують свій власний на кілька сезонів. Що, втім, цілком збігається із законами жанру – посполитий повинен щодня мати можливість дивитися продов
ження, не відриваючись.
Щодо того, що втопило в брехні британці не промахнулися: сьогодні відкопали колишнього командира Чепіги, який назвав звинувачення колишнього підлеглого шизофренією: у ДВОКУ не готують агентурних працівників:
«У 2001 році я випускав курсанта за прізвищем Чепіга. Я сам військовий і можу сказати, що інформація в ЗМІ про його нібито причетності до історії з Скріпалями пахне легкою шизофренією. У ДВОКУ готували військових офіцерів для виконання бойових завдань, Чепіга реально воював в Чечні, але його не готували для агентурних заходів», – повідомив Боржко.
Логіку в ДВОКУ, судячи по словах командира, не викладали теж. Де 2001 рік і де Чепіга зразка 2018. За 17 років з досвідченого бойовика можна було зробити хоч Штірліца, хоча схоже, що завдання виявилося непосильним.
Замість того, щоб шукати товаришів по службі і родичів полковника Чепіги, логічно було б знайти і пред'явити особисто його, на чому звинувачення шкідливих британців та їхніх поплічників з Беллінгкат автоматично розсипаються. Але ані знайти, ані пред'явити полковника поки не вдається. Чому – питання, але виглядає все це донезмоги безглуздо.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків