Ціна дружби

Вчора ми писали про те, що з Москви до Каракаса вилетів широкофюзеляжний лайнер Боїнг777, який до того виконував чартерні рейси по перевезенню туристів в країни Південно-Східної Азії, в основному – до Таїланду…

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
 Увагу спостерігачів цей рейс привернув тим, що відбув в рейс порожнім, тільки з подвоєним складом екіпажу. Ганяти таку машину за океан – задоволення не з дешевих, і лише один гас коштуватиме хороших грошей. Інша справа, коли він повністю завантажений пасажирами, яких може поміститися від 350 до 550, залежно від компоновки салону і комфорту, заданого оператором. В цьому випадку рейс окупить себе і ще принесе прибуток.
Літак чітко був видимим засобами Флайтрадар-24 майже весь час польоту, але при підході до побережжя Венесуели його відмітка зникла. У Московії пишуть про те, що цей ефект обумовлений перебоями з мережею у Венесуелі, але ці перебої стали помітними лише під час посадки цього борту. А він міг приземлитися в міжнародному аеропорту Каракаса, а міг приземлитися на авіабазі Ель Лібертадор, розташованій на схід від Каракаса, між містами Маракай і Турмеро.
З тих пір про нього нічого не чути, але вчора був зафіксований переліт літака президента Венесуели «Борт 1» з аеропорту Каракас на цю авіабазу. Це побічно підтверджує можливість знаходження Боїнгу саме на авіабазі. При цьому, в міжнародний аеропорт Каракаса продовжують курсувати як комерційні літаки, зокрема – турецьких і іспанських авіаліній, так і бізнес-джети. Вчора туди прибув такий літак одного з турецьких бізнесменів. Нагадаємо, Туреччина заявила про визнання повноважень чинного президента Венесуели.
В той же час, поки летів московський Боїнг, з центрального банку виїхали як мінімум три вантажівки з контейнерами, які відправилися в невідомому напрямі. Ще тоді ми припустили, що можливо, російський Боїнг прибув для вивозу цінностей з Венесуели. Ця версія виглядає тим більше правдоподібною тому, що у разі евакуації Мадуро і/або його сім'ї, не була потрібна така складна операція, оскільки він легко може відлетіти на Кубу, не привертаючи особливої уваги і там його приймуть без питань.
І ось сьогодні, з різних джерел, почала поступати інформація про те, що люди Мадуро готують до вивозу з країни золотовалютний запас. Нібито наявна валюта повинна відправитися до Туреччини, а золото – до Москви. Принаймні опозиційний уряд спікера парламенту Гуайдо, який проголосив себе тимчасовим президентом, зробив запит в центральний банк про те, чи знаходиться на місці золотий запас, який повинен складати 20 тонн саме в центральному банку. Тобто, чутки про можливе вивезення золотовалютних запасів країни взялися не на порожньому місці.
Відомо, що вантажопідйомності російського Боїнгу якраз вистачає для того, щоб перекинути 20 тонн вантажу. Загалом, від того, чим буде завантажений Боїнг, залежить термін агонії режиму Мадуро. Якщо золото піде до Москви, то і Мадуро дуже скоро потягнеться в інші країни. Якщо встигне, звичайно. Загалом, ситуація з Венесуелою загрожує стати закінченим і еталонним зразком того, як саме виглядає «дружба з Московією» – розвалена, розграбована країна, економіка, що валяється на смітнику і двійко десятків років протягом яких треба буде поступового вилазити з вигрібної ями, в яку Москва запхнула цілу країну.
Всім охочим влаштувати «взаємовигідну співпрацю» з лепрозорієм, буде приклад того, як це виглядає від початку дружби і до самого її кінця.
Джерело російською
Прошу визначитися шляхом голосування:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків