Вороніж

Ось ви кажете: «Вороніж». Ну добре, не кажете. Думаєте. Але чому Вороніж? Адже куди логічніший вибір – Білгород. Це місто гарне тим, що у разі ухвалення рішення, буде і видно, і чутно аж до харківської Салтівки, але з іншого боку, Лі Куан Ю якось перефразовував знаменитий вираз Отто фон Бісмарка і до анналів увійшов його крилатий вираз: «Війна – війною, а обід – за розкладом»…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба нарешті знищити.
*
Це в тому сенсі, що гуманітарку треба буде отримувати, у тому числі і з території України, а це всього кілька напрямів, зокрема – Чернігівський і Харківський. З боку Донецької і Луганської областей ніхто гуманітарку передавати не буде як за історичними причинами, так і з причини обмежень, пов'язаних з безпекою. Тим більше, що саме через Харків пролягає найкоротший шлях до місць, які дуже скоро опиняться в епіцентрі гуманітарної катастрофи.
Хтось може заперечити, що нічого подібного статися не може, оскільки ніякої війни, насправді, не передбачається тому, що ще немає чотирьох годин. А як говорив барон Мюнгхаузен: «Війна почнеться в чотири години». Кінцево це – безперечний аргумент. Війна до чотирьох годин – справа вульгарна і невдячна, але з іншого боку – чи так вже потрібна війна? Візьмемо Венесуелу. Адже вона не веде ані наступальної, ані оборонної війни, а глибина розвалу економіки і всіх інститутів державної влади така, що подібного не мали ані повержені у війнах країни, ані окуповані, ані просто блоковані держави. Адже Чавес і Мадуро вмудрилися зробити з країною те, що не вдалося ані багаторічними килимовими бомбардуваннями союзною авіацією Дойчланду, ані завданням ядерних ударів по Японії. Навіть такі екстремальні заходи не змогли зробити все настільки якісно.
Та що там Венесуела. Совок в 90-91 роках теж ніхто не бомбив і в цей час він вже ні з ким не воював, а голод вже починався і потоки гуманітарної допомоги від вчорашніх ворогів, просто не дали формалізуватися голод в самодостатній процес що має відомі ознаки – поїдання тварин,  комах і нарешті – людоїдство. До речі, в КНДР  майже 70 років немає ніякої війни, а голод – присутній. І знову ж таки, якби не гуманітарна допомога Китаю, то Ганібал Лектор просто вкурився б на смерть збоку.
Таким чином, Білгород і навіть Смоленськ – відпадають. Не можна. Їсти хотітиметься при будь-якому розвитку. Навіть камені з неба або перебування в «рідній говені», ніяк не скасують необхідності харчуватися. Вказані ж вище міста, лежать на караванних стежках, якими курсуватиме гуманітарка, у вигляді їжі.
Проте, все повинно відбутися на південь від Москви. Можна було б вибрати Рязань, але тут діє відоме правило про два снаряди до однієї ями або дві пляшки в інше, але – одне і те ж місце, росіяни зрозуміють, про що мова. А Рязань під цю роздачу вже потрапляла, хоч там нічого не вибухнуло, але будинки були заміновані путінськими хлоп'ятами рівно 20 років тому.
З тієї ж причини відпадає і Курськ. Хай не місто, а підводний човен, але вже піддався критичній руйнівній дії, з ядерними мотивами, які добре проглядаються. Заводитися ще раз з цією ідеєю, але вже стосовно міста не можна, бо виникнуть аналогії і нехороші припущення. До того ж, як виглядатиме Путін, коли його знову запитають про Курськ і він скаже «вона потонула»? Ні, Курськ не підходить на сто відсотків.
Тому, бахнути там ще один раз, було б зовсім не по фен-шую. Залишаються Тула і Вороніж. Тула – дуже близько від Москви і все те, що підніметься в хмарі – випаде саме в Москві. Тим більше, коли в цьому виникне гостра необхідність, ще невідомо, будуть на ходу відповідні носії чи ні. А ось з Воронежем – все дуже навіть добре. І відстань, і роза вітрів – абсолютно відповідні і головне, саме у Воронежській області знаходиться сховище ядерних боєголовок для авіації. Тобто, там можна підібрати потрібний калібр і протягом години привезти його до Воронежа просто на будь-якому автомобілі, після чого – привести в дію.
Отже альтернативи Воронежу просто немає, як немає альтернативи і самому факту підриву великої іграшки. Адже населення Московії давно зробили аналогом наркомана, тільки стосовно інформації. Двадцять років Путін і Ко піднімали градус залякування цього населення, щоб воно не помічало, як його обдирають. Причому, робиться це майже відкрито тому, що населення якраз зосереджене на спогляданні чергової, все більш і більш страшної небезпеки. Воно просто не виходить з цього стану. Але кожен, вищий рівень страху, викликає звикання і щоб знову добитися ефекту відвернення уваги, доводиться створювати відповідний привід для утилізації уваги. За два десятки років вже використано майже все, що можна було придумати і хочуть цього в Кремлі чи ні, а Воронежем доведеться жертвувати.
Таким чином, відомий мем «Вороніж» стає якщо не реальністю, але чимось неминучим і навіть фатальним.
Джерело російською
Прошу визначитися шляхом голосування:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків