Ефект наближення

Каюся, в далекому дитинстві, років в шість – автор був тим ще башибузуком і дружки були такими ж, якщо не гірше. Загалом, влітку, у бабусі, в тих місцях, які знаходяться під тимчасовою окупацією московії, були багато різних заходів, які із задоволенням витворяли шибеники. Самим же відірваним був процес отримання «ножиків». Для цього брали кілька цвяхів, приблизно «сотку» або трохи менше і вкладали їх на рейки.
У місці проведення операції, потяги ходили не часто, але швидко. Загалом, потяг колесами розплющував цвяхи і виходила заготівка такого ножика. Потім його обмотували біля місця колишнього капелюшка і виходила ручка. Після цього – ножик заточували на відповідному камені. Думаю, що такими неподобствами займалися не тільки ми і хтось пригадає щось подібне. Але все це варто було пригадати ось до чого. Місце дії було дугою, на яку потяг (завжди – вантажний) вискакував із-за повороту, де залізничне полотно впірнало в посадку. Це було вигідно тому, що машиністи не могли бачити, що ми там робимо на рейках, а тому – нам вдавалося вчасно змитися.
Фокус же був в тому, що треба було виявити наближення потяга задовго до того, як його ставало видно. Цей момент треба було зловити, вкласти цвяхи і відбігти на порядну відстань, щоб залягти в кущах і чекати результату. А цього вдавалося досягти шляхом прослуховування звуку, який було чутно від рейки. Там були свої тонкощі звуків і їх треба було вловлювати.
Правда, іноді була помилкова тривога і потрібні звуки приходили за якихось інших причин, але в цілому – це виглядало так і комплекс ознак, які ми навчилися вловлювати, зливалися в єдиний «ефект наближення». У якийсь момент ставало зрозуміло, що поїзд скоро покажеться, невідворотний, величезний і галасливий.
Щось подібне зараз відбувається в Московії. Розрізнені сигнали зливаються в той самий ефект наближення, який авторові знайомий з дитинства. Ми вже не раз писали про те, що рано чи пізно, деградація системи керування Московією приведе до спрощення її форми і засобів комунікації і врешті-решт повинно встати питання про репресії. Це потрібно для абсолютно простої конструкції бандитської держави або життя за поняттями. Врешті-решт просто відімруть непотрібні демократичні пережитки і все зведеться до комплексу реакція «собаки Павлова» тобто – від дзвінка до дзвінка.
І ось ці ознаки пішли повним ходом. Вже ослаблено або ліквідовано покарання за насильство і тортури, які силові структури застосовують до населення. Власне кажучи це вже стало повсякденним життям росіян і їх це не сильно турбує, оскільки вони радіють тому, що хтось піддається тортурам, а не вони. Відомості про тортури і насильство майже не пробиваються на рівень гласності. Всі знають, що щось подібне відбувається, але з конкретикою – складніше.
Загалом ми чекали що гайки закручуватимуться виключно з нижніх шарів російського суспільства, але виявилось, що показові розправи почалися набагато вище. Так, рада федерації сьогодні пережила шоковий стан, оскільки правоохоронці ввійшли до залу, посеред засідання, заблокували входи і виходи і пояснили тим, що зараз буде затриманий хтось через звинувачення у вбивстві. Говорять, що половина сенаторів почали посилено жерти валідол і подібні до нього пігулки, але вивели всього одного, але просто на очах у всіх. Наділи кайданки і вивели.
Хтось Арашуков був затриманий і в кінці дня – арештований на два місяці за співучасть у подвійному вбивстві. Загалом, як для російського сенатора всього два вбитих – не дуже велика провина. У його колег роти і батальйони трупів за спиною і – нічого. Проте, вибір ліг на цього діяча. Можливо він порушив якісь злодійські поняття, а можливо його прізвище було вибране навмання і просто було запущено досьє, яке у путінських спецслужб є на будь-якого представника влади.
Це якраз те, чого ми чекали – публічні дії, які показують всім, що з ними буде, якщо вони зроблять щось не так, скаже або просто опиниться не в тому місці і не у той час. Культивація страху довільного покарання, повинна тримати публіку в покорі, а те, що згвинтили сенатора, говорить про прийдешні важкі часи і швидкий початок урізування годівниць держслужбовців. Зокрема – більш ніж шикарних годівниць сенаторів. Сенатори чітко зловили це повідомлення, оскільки у кожного з них стільки подвигів, що гвинтити можна відразу всіх і якщо не пускати у витрату, то ховати надовго в табори – безумовно.
Це – превентивні дії, які покликані завчасно поставити в стійло тих, хто може першим почати незадоволено ремствувати, коли з кормом стане гірше. Так от, це і є ознаки наближення того, що стане гірше. Дуже скоро і цього вже не змінити.
Джерело російською:
Прошу визначитися шляхом голосування:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків