Крим 2020: Від екологічного лиха до екологічної катастрофи. 9 світлин з Криму


Окупаційна влада проводить політику заміщення потенційно нелояльного населення Криму, яке усвідомило, що реальність Московії виглядає поблизу зовсім інакше, ніж здалеку. Відповідно, в Криму спостерігається різке зростання населення за рахунок окупантів та їхніх посіпак.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
У 2019 році Крим уразила найжорстокіша засуха.
У вересні-грудні 2019 року опадів було на третину менші ніж у 2018 році. Опади зараз є єдиним джерелом поповнення підземних водоносних горизонтів.
Перекриття Північно-Кримського каналу залишається проблемою, яку не можливо усунути. Це системно поглиблює нестачу води у Криму.
Запаси води за три роки зменшилися від 40% до 80% у різних районах півночі і центру Криму.
Північ та центр Криму швидко перетворюються на зону екологічного лиха, а ряд районів вже перейшли в розряд зон відвертих екологічних катастроф – насамперед Армянск, де вкрай мала кількість води відбирається повністю на потреби заводу «Титан».
Ситуацію погіршує масове житлове будівництво.
Виникають «ножиці»: швидке збільшення населення за рахунок  окупантів і стрімке зменшення запасів води.
Разом із збільшенням дефіциту води різко погіршується її якість.
За усіма ознаками 2020 рік буде роком переростання екологічного лиха на екологічну катастрофу. Запустився процес з позитивним зворотнім зв’язком: чим менше випаровується води, тим менше опадів, що призводить до нового зменшення випаровування. Цей процес має нелінійний характер, тобто погіршення ситуації відбувається по експоненті.
З урахуванням того, що екологічна катастрофа неминуча, окупанти не мають жодної уяви що з цим робити.
Кримчанам, які в абсолютній більшості, або зрадили Україну (таких, хто побіг на окупєндум», було біля 40 відсотків), або вважали, що «какая разніца, хужє нє будєт» (вони самоусунулися від того, що відбувалося навесні 2014 року, тобто й на «окупєндум» не ходили, але й не опиралися процесу окупації), доведеться відчути власною шкірою просту істину: «Крим буде, або українським, або безлюдним».
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації»!


  





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків