Гоп-стоп, Фьодор!

З серії: «Невгомонний імператор»
Взагалі-то, імператор був непоганим, хоч і вже досить старим хлопцем. Йому подобалися мотоциклісти в шкіряних трусах і заклепках, з шкіряними масками з круглою діркою посеред. Їх називали загальним словом «Бикери»,  але різні групи мали свої власні назви, а імператорові подобалася група бикерів під дивною назвою чи то «Чорні попкі»,  чи то «Жваві попкі».  Напевно – останнє, оскільки більше всього на світі вони любили носитися на своїх байках вночі, видаючи оглушливий звук. За це, і звичайно ж – за шкіряні труси, маски і кашкети, імператор називав їх «мужні хлопці»…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Не сторонився він і природи. Хоч це мало хто знає, але він – великий любитель риболовлі. Любив він рибалити на тайгових річках, причому без верхнього одягу і неодмінно – сидячи на конячці, яку за вуздечку веде мужик. Так з коня і ловить харіуса, нельму і іншу рибу, а потім – варить з неї юшку з шаманами. Правда, в юшку завжди кидає більше риби і менше шаманів, тому що –  альтруїст і філантроп він знатний.
Одного разу йому доповіли, що лелеки збилися з шляху і не можуть відлетіти в теплі краї. Спочатку імператор хотів повеліти купити лелекам теплі краї або послати армію, щоб вона їх гарненько побомбила і захопила для лелек, але потім – вирішив їм показати дорогу на юх. Коли він ще не був імператорам, він часто людей посилав на юх, його туди теж посилали, а зараз він вирішив показати журавлям, куди треба летіти.
Або ще чого була історія. Якось в дитинстві, у його товариша був кіт. Сам він їх не любив і часто розповідав, як вони «давили-давили, давили-давили»  котів, але кота товариша давити було не можна, і він не раз спостерігав, як пухнаста тварина робила свої справи в пісок, а потім – ретельно закопувала. Час пройшов і він став альтруїстом, а тому – сильно полюбив тварин, особливо власну суку Конні. І тут його повідомляють, що десь в дальньому кутку його імперії з тигром стало погано. Смугастому відбило пам'ять, і він, будучи величезною кішкою, повністю втратив всі необхідні навики. Путін, весь в сльозах, приїхав до тигра, пригадав кота свого товариша, коробку з піском, і тиждень навчав тигра як і що правильно робити, а потім – закопувати. Як мовиться: «особистий приклад –  краще навчання».  Загалом – врятував він і тигра.
Не цурався він і науки. Якось трапилося йому впірнути під воду, і відразу ж він відкрив Атлантиду, просто забиту амфорами. Одну він навіть підняв на поверхню. Вчені виявили на ній напис, написаний стародавньо-атлантичною мовою: «Амфора – 1 шт. Атлантичний амфоро-цементный завод. Віддати особисто в руки Путіну».
Про знаменитий «Йоптафон»  знають не тільки в імперії, але і в Китаї. Імператор сам придумав дизайн цього телефону, що не має аналогів у світі. Насправді, жоден телефон не має годинника із зозулею, а імператор узяв – і розробив цілу систему. Причому, в кінцевому варіанті увійшли не всі інновації. Адже імператор пропонував ще і ланцюжки з гирьками до годинника. Вони б могли заводити як годинник, так і телефон, за допомогою обертання динамо від електроліхтаря «Жучок», але ці технології перехопили військові і прохали імператора не розкривати їх вірогідному супротивникові.
Останнім же проривом технологій став робот «Фьодор». Імператор і до цього наказував будувати роботів. Спочатку їх називали іменами конструкторів: Рогозін-1, Шойгу-2 (військовий варіянт), але все якось виходило не дуже і його звіздар підказав, що треба давати нейтральні імена. Коли вийшов прототип «Вася»,  справа явно пішла на лад. Він багато що вмів робити і навіть не димів, як це було з попередніми моделями. Але коли робота показали імператорові, трапився збій. Імператор поставив питання: «Як тебе звуть?», на що робот спочатку відповів: « И-и-и!», а на повторне питання відповів: «Тому що!».
Модель відправили на глибоку модернізацію і перепаковування, і у результаті – вийшов робот Фьодор, на честь письменника Достоєвського. Емблемою Фьодора став його силует з сокирою і старухою-ростовщицею поряд з ним. Коли все було готово, імператор знову запитав робота: «Як тебе звуть?»  і той, посміхнувшись своєю титановою мордою відповів: «Фьодор».
Випробування були визнані вдалими і робота почали готувати для польоту в космос. Там він повинен був пристикувати космічний апарат до міжнародної станції, де повинен був веселити космонавтів грою на маленькому рояльчику і балалайці. Крім того, він повинен був зіграти роль космічного біотуалету для екіпажа.
Але коли почалася процедура стиковки, з центру управління польотів зв'язалися з Фьодором і той миттєво відповів: «Фьодор!»  Його запитали про статус корабля, і він знову чітко і ясно відповів: «Фьодор!» Тоді йому дали команду почати стиковку, і тут він знову з готовністю відповів: «Фьодор».  На всі питання і запити він відповідав все тим же словом і тим же бадьорим голосом цілу добу поспіль
Але проблема виявилася в тому, що імператор вже сказав, що йому подобається робот, а раз так, то вчені б'ються над тим, де вони припускаються помилки в своїх питаннях. А імператор все чекає відео з борту станції, де Фьодор виконує на роялі арію Мурки з його улюбленої шансон-опери Япончика «Гоп-стоп».
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків