Між рядків

Так зустрічають ЗСУ у звільненому населеному пункті

Від редакції

Поданий нижче текст є експериментальним і написаний він з простої причини. Ми хотіли показати колегам, що буває, коли доводиться вмовчувати про те, що стало відомо про поточні події і залишати це для офіційних повідомлень. Можливо, у нас це вийшло не дуже професійно, але - ось так це виходить, коли не можна нашкодити.

***

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Сьогодні нам з декількох місць колеги писали про те, що останній день березня виявився дуже вдалим і продуктивним. Причому, самі колеги не в курсі того, що продуктивно було не тільки у них, оскільки знаходяться вони на достатньо великій відстані, ну а ми зібрали все це разом і робимо висновки про те, що останній день березня став одним з найвдаліших, в загальному плані. І йдеться не про якісь украй вдалі, але точкові заходи, на кшталт Чернобаєвки, десантного корабля в Бердянську, корабля під Одесою або подібних до цього заходах, а трохи про інше. Одночасно і на самих різних ділянках фронту ворог сьогодні сумував в стилі «синхронного плавання».

Як розповідають знищені військовослужбовці роzzії, більше всього їх здивувало те, що вони так і не зрозуміли, звідки по ним прилетіло так, що їм вже тепер навіть їсти не хочеться. Принаймні, ті з них, у кого залишилася цілою верхня частина тіла, безумовно демонстрували здивування. Правда, тут є деяке виключення. Опитати загиблих танкістів супротивника не представляється ніякої можливості, оскільки найчастіше удари протитанковими ракетами по танку, а тим більше по БМП або БТР, викликають коротке замикання проводки, чому виникає пожежа, в результаті якого екіпажу майже не залишається. А вже якщо вибухає і боєкомплект, то наші військові навіть сперечаються між собою про те, чи був екіпаж в танку або ця вундервафля була безпілотною.

Але швидше за все, вона була безпонтовою, оскільки іноді трапляються курйозні і навіть унікальні випадки спростування прислів'я «танки грязі не бояться». Виявляється, що вони не тільки самі бояться багнюки, але часто до смерті лякається й екіпаж. Ось тут зображений саме такий випадок. Якби в листі батькам довелося описувати обставини загибелі їхнього сина, то як можна було описати те, від чого він помер? У бою? Нічого подібного! У багнюці або в річці. Втім, вирішуйте самі.

Але, що цікаво. Сама собою утворилася дистанція бою і його правила. Так, один з колег написав про те, що у них не дуже багато полонених, тому що охочі здатися мають заздалегідь і виразно продемонструвати своє бажання і не дай Бог їм зробити при здачі якийсь неправильний рух. Саме у бою йде жорстока рубанина, але наші військові виявилися куди як вмілішими і мотивованими. Справедливо вважати, що не охочі продовжувати війну, вже давно знайшли як піти на свою територію і зняти погони. А якщо не пішов, то ласкаво просимо в пекло.

 Наприклад, що можна говорити про те, як проходить бійка з угрупуванням, що обстрілювало Бровари, коли на нашій стороні бійці з Броварів, які бачили, що зробили не просто руzzкіє окупанти, а саме ті, яким вони прямо зараз вийшли в тил?

І тут виникає ситуація, тоді кожен окупант повинен сказати собі: «Тікай Ваня, тікай!», оскільки суть цієї війни для наших воїнів і для Вані абсолютно різна. У них піднімали бойовий дух штучним шляхом і пояснюючи, що їх чекає навіть не війна, а щось типу придушення бунту і вони не розраховували на те, що побачили своїми очима. У нас же бойовий дух піднявся найприроднішим і страшнішим, для будь-якого ворога, шляхом. Вони розбудили таке, що ані зламати, ані згасити, а тим більше налякати вже не вийде. А це означає, що у кожного Вані буде виявлено своє, найслабкіше місце і вдумливо, із знанням справи, туди і буде послана куля, снаряд, ракета або ніж. Це вже знають півтори дивізії або шість бригад повного складу, які лежать в землі.

Все, наші зловили дистанцію і свій стиль, якого не має жодна армія Світу і тому, – тікай Ваня, тікай! Тікай, поки не пізно. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/03/mezhdu-strok/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»