Ще глибше в пастку (Частина 2)

Якщо довго дивитися в труну, одного разу труна подивиться на тебе

Ось тепер, констатуючи повернення України до вихідних позицій, тобто –  деокупація всієї території України, включаючи Крим, і далі за списком, автоматом включає пісню московії про те, що «тоді ми воюватимемо до переможного кінця»…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

 Але ця схема вже протухнула, оскільки нас цим вже не налякаєш, а з урахуванням того, що наша армія стає все потужнішою, то тепер саме ми готові воювати до переможного кінця і наші військові про це говорять упевнено і твердо.

Більш того, вже ЗДА і що важливіше – сама Европа, прийшли до висновку про те, що Україна вирішить свої територіальні проблеми саме на полі бою, а партнери зобов'язалися надати нам все, що для цього необхідне. Тобто, та сама загроза, яка безвідмовно діяла раніше, зараз взагалі нікому не цікава і всі працюють над тим, щоб якнайповніше і якісно утилізувати російську армію.

Схоже на те, що на москві про це починає здогадуватися все більше осіб, які посвячені якщо не в плани військових дій, то принаймні, в те, наскільки успішно вони виконуються. А це легко зрозуміти хоч би по двох параметрах – рівні втрат і запиту на відшкодування втрат особового складу. Зрозуміло, що загальна чисельність втрат закрита грифами таємності, але ті люди, які добре в темі, можуть судити за фрагментами даних, наприклад – одного з напрямів бойових дій або за медичними зведеннями. Тобто, розуміння вже є, як є і розуміння того, які втрати мають елітні підрозділи, а від цього багатьом робиться погано і впевненість в тому, що прутін розуміє те, що відбувається і здатний приймати адекватні заходи, починає танути.

Й ось, в підкріплення своєї теорії «до переможного кінця»,  прутін рухає приховану мобілізацію. Наші джерела з роzzії говорять про те, що місцеві воєнкоми біснуються, оскільки плани не виконуються, а давня заява спікера верхньої палати їхнього парламенту Вальки Матвієнко, вона ж Червоні Труси або Півсклянки, про реакцію росіян на будь-яку проблему – бігти у військкомат, якось не збувається. Її власний синочок так і не був відмічений в стінах військкомату і тому виникають питання про те, кого Валя мала під визначенням «росіяни».  Тобто, зробити собі татуху на сідницях, у вигляді букви Z, там готовий кожен. Навіть полум'яну промову двинути про знищення ворогів – теж, а ось особисто піти не просто воювати, а загинути в Україні, охочих стає все менше.

У самого ж прутіна іншого виходу немає, оскільки більше загрожувати нічим і треба гнати гарматне м'ясо. Тільки ось у військових і спецслужбістів тепер є великий сумнів в тому, що буде особисте з ними, якщо з прутіним щось раптово трапиться, а до цього все йде. І справа тут не в альтруїзмі або в чомусь подібному, а в тому, що фюрер почав рубати сук, на якому сидить. Так, численні джерела повідомляють про те, що почалися репресії серед осіб, які так чи інакше були зав'язані на українській темі. З чуток, Сурков вже знаходиться під домашнім арештом (не тільки він) а, як мінімум, начальник п'ятого головного управління ФСБ узятий під варту. Само ж управління повністю репресоване і зі своїх жирних місць полетіли ті, хто вважався недоторканим. Між іншим, під цей шумок, під ніж пішли і високопоставлені співробітники інших відділів ФСБ. А це означає, що прутін почав репресії проти основи своєї вертикалі влади. Хай і в м'якшому вигляді, але репресії торкнулися і командного складу збройних сил і це – не комільфо для прутіна особисто.

Річ у тому, що всі ці люди продали прутіну свою безумовну і безмежну лояльність за непорушність власного становища. А як тепер зрозуміло, якщо прутін зробив замах на непорушність «броньованих»  структур ФСБ і МО, то і лояльність встала під питання. Тепер ніхто з вищого командного складу армії і директорату ФСБ не може вважати свою безпеку повною і остаточною. А раз так, то кожен починає роздумувати над варіантом «Б».

І в цьому ракурсі, прихована мобілізація для цих знаючих людей є сигналом того, що фюрер занурюється в неадекват і затягує зашморг не тільки на своїй шиї. Адже очевидно, що якщо своєї меті не спромоглися добитися елітні і найпідготовленіші частини, впустивши початкову фазу війни, коли діяв ефект раптовості щодо мірила вторгнення і спектру озброєнь, які були залучені, то зараз немає ані достатньої кількості армійської еліти, ані тієї самої раптовості. А раз так, те становище стає все більш сумним, оскільки втрати вже мобілізованого гарматного м'яса зростатимуть з ще більшою швидкістю. А у такому разі, прутін знову шукатиме крайніх і коло замикається.

Загалом у прутіна вже немає більш менш хорошого виходу з все більш важкої ситуації, але у його оточення ще є варіанти. Тим більше, коли їхня лояльність вже перестала бути їхньою страховкою. І в цьому випадку, Вова Ленін, дивлячись на Вову прутіна, неодмінно сказав би «Вєрной дорогою йдеш, товариш!» Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/04/eshhe-glubzhe-v-lovushku-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2022/04/1.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків