Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

 

Тут не потрібно змішувати загальну недієздатність і недієздатність президента…

https://www.youtube.com/watch?v=ga7h6IWb5Ro

«Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

У першому випадку йдеться про психічний стан суб'єкта і його може встановити тільки суд, на підставі судової психолого-психіатричної експертизи. У такому разі особа може бути визнане неосудною і найчастіше, якщо вона демонструє небезпечний або протиправний характер дій, вона прямує на примусове лікування. Коли ж йдеться про президента, то тут мається на увазі демонстрація його нездатності адекватно виконувати свої президентські повноваження. У такому разі, ці повноваження можуть бути передані чинному віце-президентові. Тут важливий сам факт цих обговорень, оскільки менш ніж за 2 тижні до зміни влади на це навряд чи підуть, насамперед, представники «кабінету міністрів» Трампа, що складається з особливо лояльної йому публіки. Проте, навіть там це питання обговорювалося досить активно і це важливо.

Вже виступили всі президенти ЗДА, що є живими на цей момент, і висловили свій крайній ступінь обурення тим, що творить Трамп. Як це не дивно, з найжорсткішими формулюваннями виступив президент-республіканець Джордж Буш Молодший.

«Це огидне і несамовите видовище», – сказав Буш в своїй заяві. «Так оскаржують результати виборів в банановій республіці, а не в нашій демократичній республіці».

На цей момент відомо про те, що облікові записи Трампа в Твіттер жорстко модеруються і віддаляються його повідомлення, якими він підбурює до безладів. Твіттер попередив про те, що може взагалі заблокувати президентський обліковий запис Трампа назовсім. Вже є реакція деяких світових лідерів, які говорять про те, що ЗДА, як світовий лідер, повинні демонструвати розсудливість і не допускати такого ганебного способу передачі владі.

За процедурою, за першими даними, голосування закінчене. Обидва заперечення по Арізоні і Пенсільванії були відхилені і перемога Джо Байдена підтверджена. Це найперші дані, можливо ще буде щось, але на цей момент все говорить про те, що голосування закінчене з рахунком 306-232 на користь Джо Байдена. Спроба заколоту не пройшла і Трамп пролетів і може сушити сухарі.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/01/poryadok-vosstanovlen-s-trampom-vse-yasno-bajden-utverzhden-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/01/1_7.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Між рядків