Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло (Частина 1). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Вчора була внесена остаточна ясність в те, що таке Трамп і схоже на те, що це не сподобалося навіть багатьом його соратникам. Принаймні, вже є низка заяв співробітників його адміністрації, які негайно йдуть у відставку, оскільки не бажають ані приймати участі в подальших діях Трампа, ані нести відповідальності за його вже остаточно чіткі антиамериканські дії…

https://www.youtube.com/watch?v=ga7h6IWb5Ro

«Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

*

Нам важко сказати, чи дійшло до них те, що Трамп діє рівно тими методами, якими агенти Кремля намагалися захопити владу в різних країнах, у тому числі в Україні, але антиамериканська і антидемократична спрямованість цих дій вже ні у кого не викликає сумнівів.

І ось саме для нас важливе те, що в ЗДА приходить усвідомлення того, що ось такі підготовлені і здійснювані акції в стилі «ми стоятимемо за вашими жінками і дітьми»,  не можна присікти «шляхом переговорів» «враховуючи думку»  і так далі. Ми по цих граблях пройшлися і маємо окупований Крим і частину Донбасу. У ЗДА не довго гралися в ці ігри і зробили те, що повинні були зробити.

Будівля Конгресу була зачищена від вандалів Трампа, які вже почали грабувати будівлю. В результаті сутичок з поліцією, одна жінка застрелена і ще одна жінка і двоє чоловіків загинули біля стін будівлі Конгресу. Разом, на цей момент, відомо про чотири жертви. Після зачистки будівлі були виявлені два саморобні вибухові пристрої, які укладені у комітетів обох партій.

Крім того, поліція здійснила принаймні 52 арешти на території Капітолію. У половини із затриманих виявилися при собі незаконна вогнепальна зброя, а у одного з них заборонена (напевно автоматична). При цьому травмоване 14 поліцейських, двоє з яких госпіталізовані.

У місті оголошена комендантська година і керівництво поліції звернулося до населення з пропозицією утримуватися від безцільних походів в центрі міста. Трохи пізніше в столиці ЗДА був оголошений Надзвичайний стан, який продовжиться до 21 січня. Тобто, йдеться про період аж до наступного дня після інавгурації нового президента. Це рішення надало правоохоронним органам як додаткові ресурси, так і додаткові повноваження. Зокрема, вже очищений периметр навколо Капітолії і забезпечено його оточення. Ігри кінчилися дуже швидко.

Оскільки в ЗДА зараз ніч, а ми прагнемо використовувати інформацію з перевірених джерел, то поки повної картини того, що відбувається немає, але можна говорити напевно про те, що конгресмени вже дістали можливість продовжувати процедуру затвердження результатів голосування. Із стану республіканців йде інформація про те, що ті конгресмени, які планували вносити заперечення, вже зараз скасовують свої рішення. Скільки з них вже передумали, поки невідомо і зрозуміло це буде трохи пізніше, але до них почало таки доходити, в яку гру їх утягнув Трамп.

Видання Хілл пише про те, що поки в Капітолії стояв хаос, між керівництвом Конгресу, виконавчою владою і віце-президентом ЗДА йшли інтенсивні телефонні переговори про застосування механізму позбавлення Трампа президентських повноважень, з їхньою передачею віце-президентові Пенсу, зважаючи на недієздатність Трампу.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/01/poryadok-vosstanovlen-s-trappom-vse-yasno-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 


 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків