Ще глибше в пастку (Частина 1)

Отже, всім світом (після чарівного підсрачника) ситуацію з ініціативами зелені щодо «компромісів» з російськими катами повернулася в початкове становище і в москвє почали палати відомі місця відомих персонажів, які видали чергові фонтани отрути, жовчі і гною. Але тут виявилося те неприємна (для них) обставина, на яку ми вже не раз звертали увагу…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Прутін звик вести переговори з позиції сили і по-іншому просто не вміє. Це обумовлено тим, що диктатура інакше не працює, окрім як через демонстрацію диктатором сили і він це робив всі роки, напевно не усвідомлюючи те, що у такого способу є свої природні обмеження.

Річ у тому, що більший або менший успіх його зовнішньополітичних демаршів завжди мав явний або трохи прихований підтекст стосовно того, що він може і силу застосувати. Для того, щоб підтримувати саме цю складову свого іміджу, він постійно вів маразматичні розмови про ракети, які всіх переможуть, про підводні човни, орди танків та інше, що можна було пред'явити у вигляді залізного, в повному сенсі слова, аргументу. Загалом, це завжди спрацьовувало, особливо в Европі і він просто не допускав, що на всі ці погрози молодий військовослужбовець ЗСУ просто і на весь світ скаже: «руzzкий військовий корабель, пішов на ..!»  Таке йому навіть в кошмарному сні не могло привидітися.

Проте, основна цінність всього цього полягала саме в загрозі застосування сили, а не в її фактичному застосуванні. Він був упевнений, що доб'ється чого завгодно, одними тільки погрозами. І загалом, якби він залишався в рамках цієї парадигми ще невідомо, як би йшла справа з газопроводом ПП-2 і багатьма іншими його забаганками. Але він зробив крок, який начисто знищив інструмент, який годував його політичні амбіції всі ці роки.

Навіть у 2014 році, не добившись бажаного результату, прутіну було куди відступати. Йому не потрібно було цього оголошувати, оскільки холуї всі зробили в кращому вигляді. Вони пояснили, що насправді роzzія не воювала з Україною, оскільки не були застосовані всі можливості збройних сил, а просто були направлені окремі підрозділи на допомогу «повстанцям». І цей номер пройшов на «ура»,  але тепер все змінилося, оскільки він кинув у бій свої добірні підрозділи, але вони точно також зав'язнули в позиційних боях і почали нести нестримно наростаючі втрати.

І як в кремлі не прагнуть обминати слово «війна»,  решта всього світу це називає війною роzzії проти України. Тобто, той самий світ, який тремтів від його погроз застосувати силу тепер бачить результати цього застосування і вони виявилися абсолютно не такими, якими їх анонсував прутін. Не наймогутніша (як вважалося) армія світу влаштувала роzzії таку війну і з такими втратами, яких москва не бачила з часів закінчення Другої світової війни. І на цьому – все.

Ілюзії, які так ретельно створював прутін, ще якось спрацьовують усередині його країни, оскільки вентилі пропаганди вивернули до самого упору, але на решті світу марево вже розсіялося і в багатьох місцях, з «руzzкой мощі» вже починають потихеньку іржати. А крім того, зараз відкривається вся правда про те, що таке російська агресія і як вона виглядає в натурі. З іноземної преси вже зникли вирази «повстанці»  щодо військових формувань, які москва створила на окупованій частині Донбасу і тепер приходить розуміння того, що світ був сліпий, коли слухав байки прутіна з приводу збитого Боїнгу, м'ясорубки в Сирії, про пригоди Боширова і Петрова. Те, що коять його люди в Україні показало, що це – криваві м'ясники і виродки, для яких назва «військовий злочинець» дуже м'яка і не дає справжнього уявлення про цю орду, що звихнулася. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/04/eshhe-glubzhe-v-lovushku-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків