Путін підпорядкував Армію Росії жандармам…

Почитаємо, що з цього приводу думає військовий злочинець Ігорь Стрєлков (Гіркін):

Готуються. Як завжди – не до того, що буде. Влада завжди чекає «бунту знизу». А скидають її практично завжди ті, хто до неї самої і входить – у «свята святих». У березні 1917 року видатну роль в успіху заколоту зіграв двоюрідний брат Пануючи – вів. князь контр-адмірал Кіріл Владіміровіч. І ще купа високопоставлених придворних, командувач Північно-західним фронтом улюбленець Царя – ген. Рузскій і інший його улюбленець – начальник штабу Ставки  (друга особа в армії) – ген. Алєксєєв.
У 1991 році змова дозріла і реалізувалася прямо усередині Політбюро ЦК КПРС...
І тепер все буде рівно так само. І ніяке підпорядкування військових поліцейським не допоможе.

ПЕРЕДБАЧЛИВІСТЬ ЧЕРВОНОГО РІВНЯ

«З'єднання і військові частини Збройних сил Російської Федерації, інші військові формування і органи можуть бути передані в оперативне підпорядкування командувача округом для виконання завдань, покладених на війська національної гвардії...»
Коментарів не маю, але є два питання.
По-перше. Ще ніколи за всю історії Росії армія не передавалася в підпорядкування жандармерії. У епоху Імперії, у разі заворушень, командування силами поліції і іншими правоохоронцями переходило до командувача військовим округом. Аналогічні правила (перевірив) діють нині в Італії, Франції, Іспанії, ЗДА. Прошу підказати, чи є прецеденти зворотного роду.
По-друге. Намагаюся уявити собі масштаб акцій протесту, в передбаченні яких влада підпорядковує Збройні Сили зі всім їх бойовим потенціалом жандармерії, і не можу. Якщо хтось з фантазією краще, ніж у мене, підкаже, скажу спасибі.

Використані матеріали:
http://novorossia.pro/strelkov/3681-igor-strelkov-gotovyatsya-kak-obychno-ne-k-tomu-chto-budet-vlast-vsegda-zhdet-bunta-snizu.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків