Щодо ситуації у РФ, вороже скиглення. – Ігор Стрелков: Створення «Третьої сили» зараз можливо тільки «конспіративно


Багато хто із українських «патріотів» й навіть патріотів полюбляють бідкатися з приводу ситуації в Україні.
На цьому тлі вельми корисним буває почитати як оцінюють поточну ситуацію в Російській Федерації питомі вороги України, тобто реальні вороги, які проти неї воювали. Одним з таких активних та ідеологічно вмотивованих ворогів є Ігорь Івановіч Гіркін (Стрєлков) – людина яка керувала реальними діями щодо захоплення Криму та забезпечила збройний заколот на теренах Луганської та Донецької областей.
Тож слово ворогу України:
«Є в мережі такий «міський варіят» – Шнуровскій, який багато років невпинно захаращує всі ресурси довжелезними онучатами своєї «ідеї-фікс» – «еволюційного маршу». (До речі – ідея не така вже і дурна, але абсолютно, в наших умовах, нереальна і тому не варта уваги).
Зібравшись писати нижче приведений текст, зловив себе на думці, що (якоюсь мірою) уподібнююся цьому персонажеві – оскільки вимушений «товкмачити» одне й теж вже другий рік. Але нікуди не подінешся – писати треба. Оскільки те, що було абсолютно очевидно для членів «Комітєту – 25 января» більше року назад – стає (дуже поступово, не швидко і не повністю – але все таки стає) зрозумілим і «широкій громадськості». Ну, тобто частині тих 10% які взагалі цікавляться політикою. Так, я все про те ж – про необхідність створення «Третьої сили». На будь-якій базі, на будь-якому майданчику, під будь-яким (аби притомним і не продажно-керованим ззовні) керівництвом. З будь-яким (що відповідає вказаному параметру) лідером.
До зриву в «штопор» країні залишилися, судячи з усього, лічені місяці – грошей у казні немає, Наногеній з фанатизмом ідіота на всіх парах мчиться до розгрому в Сирії і в Україні, падіння промислового виробництва, масове розорення середнього і дрібного бізнесу і вся «краса», пов’язана з тим, що скоро маси звиклих до неголодного життя людей опиняться глибоко за межею бідності – все це очевидно. 
На політичному ж полі – картина більш ніж смутна. Є та, що прокралася і нестримно втрачає залишки довіри «владна вертикаль» і є «опозиція» – в особі Навального і Ко – здатна тільки до руйнування залишків російської держави (у цьому і полягає їхня майбутня основна і майже єдина функція).
Смута стала вже абсолютно неминучою й майже марно намагатися їй запобігти – це тепер марна трата часу і сил. З раціональної точки зору, слід готуватися до того, що буде. Шукати і консолідувати союзників у бізнесі, чиновництві (військовому і цивільному), промисловості і в ЗМІ. Просто для того, щоб вижити як народ. А далі – щоб почати відбудовувати те, что вже і ще буде зруйновано.
Проте, за минулі півтора роки нічого, окрім чергових «симулякрів», на суспільному обрії не виникло. І, мабуть, не виникне.
Не дадуть.
Звідси висновок – створення «Третьої сили» зараз можливо тільки «конспіративно». У вигляді негласного союзу військових, представників приватного виробничого бізнесу і адміністративного апарату на регіональному рівні. Без виходу на «публічних політиків» – принаймні, на цьому етапі. І без яких-небудь «змов з метою захоплення влади». Готуватися треба не до «скидання мафії» (вона сама себе і повалить, і зжере), а до того, що «буде після».»
Ось таке воно вороже скиглення. З цього випливає один єдиний висновок для патріотів України без лапок – треба бути реально готовими до смути на теренах Російської Федерації, всіляко сприяти тій смуті, а найголовніше бути готовими взяти під захист населення українських етнічних територій Кубані, Вороніжської області та околиць Таганрогу, бо ніхто інший забезпечити захист етнічних українців тих регіонів конаючої РФ не зможе … .

Використано матеріали: 
https://vk.com/igoristrelkov?w=wall347260249_143848

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків