Укейрібат – «настамнет»

ІДІЛ щойно випустив реліз, в якому стверджує про загибель російських військових в районі укріпрайону Укейрібат у східній Хамі. Загалом, бої за цей район йдуть з весни, кілька разів з'являлися ролики, зняті з "асадiвської" сторони, де більше ніж розбірливо чути російську мову. Питання зараз тільки в тому, про кого саме може йти мова в повідомленні ІД - про регулярних військовослужбовців або найманців. В останньому випадку Міноборони РФ, природно, або проігнорує, або відмовиться від будь-яких втрат. Правда, і в разі з офіційними військовими такий варіант більш ніж імовірний.

З огляду на, що ІД цілком чітко артикулює російську приналежність загиблих, ймовірно, є документи, фотографії або відео. Так що почекаємо - опублікують. Потім, безумовно, підуть крики "фейк!", Але це ми якраз проходили.
 

ПС. Тепер чекаємо реакції МО. Участь в наземних операціях виключено, - говорив президент РФ не моргнувши й оком. І, як завжди, збрехав.

"... Відповідаючи на питання про те, чи розглядає Росія можливість використання своєї армії в наземної операції в Сирії, глава держави підкреслив:" Ні, це виключено ... "

ППС. Судячи з амуніції, мова йде про найманців. Занадто вона давня, стара і неоднакова на двох убитих. "Фонтанка" писала про те, що ПВК тепер не в честі, забезпечуються огидно. Схоже, що правда. Так що міноборони РФ з легкою душею може відхрещуватися. Настамнет.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків