Розпочато збір підписів зі зверненням до голів держав Заходу, заборонити в'їзд в усі країни посадовцям РФ, заарештувати їхнi закордонні рахунки.

Повідомляється про початок збору підписів під зверненням до голів країн Заходу заборонити в'їзд в усі країни посадовцям РФ, заарештувати їхнi закордонні рахунки (за цим посиланням:
https://www.change.org/p/главам-всех-государств-запретить-въезд-во-все-страны-должностным-лицам-рф-арестовать-их-зарубежные-счета?recruiter=42253214&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=share_petition).
На момент публікації вже зібрано майже 15 тисяч підписів. Нижче наводиться текст звернення:
Звернення до лідерів усіх держав, політичних і громадських об'єднань, міжнародних організацій, керівників засобів масової інформації, громадянам усіх країн.
***
Звернення до лідерів усіх держав, політичних і громадських об'єднань, міжнародних організацій, керівників засобів масової інформації, громадянам усіх країн.
Звертаємося до вас з проханням про розширення персональних санкційних списків Tвропейського Союзу і PLА, шляхом включення в нього посадових осіб державної, верховної і регіональних органів Російської влади: законодавчої, виконавчої, судової, якi навмисне і систематично порушують наші конституційні права і свободи, федеральні закони і норми міжнародного права, які фактично здійснюють геноцид громадян Росії, фінансову і військову інтервенцію, яка несе загрозу всій світовій спільноті.
Ввести заборону на їх в'їзд і членів їхнiх сімей, в тому числі з метою лікування, навчання і ведення бізнесу на територію Країн Европейського Союзу, ЗДА, інших держав членів Організації Об'єднаних націй, провести арешти їхніх рахунків, інших активів, нерухомості, розміщених на території цих країн. А також припинити постачання в Російську Федерацію комплектуючих для оборонної промисловості, призупинити спільні проекти в цьому напрямку.
Сьогодні в Росії склалася непроста ситуація, вирішити яку без вашої участі неможливо. Корупція в нашій країні з розряду злочинів переросла в форму державного управління, що не дозволяє нам її зупинити в рамках російського законодавства.
В умовах, коли на протязі десятиріч президент країни фактично самопроголошується, а депутати верхньої і нижньої палат призначаються, ми не можемо реалізувати своє конституційне право обирати і бути обраними.
Злочинці захопили законодавчі, виконавчі, фінансові важелі, суди, засоби масовий інформації, що дозволяє їм безперешкодно і безкарно грабувати наляканий репресіями народ, привласнювати належне йому майно, включаючи природні ресурси, від нашого імені приймати важливі геополітичні рішення.
Інтегрований в різні фінансові системи злочинний капітал, який має Російські корені, здатний і вже впливає на економічні та політичні процеси в інших країнах.
Не виключаємо, що у великих підприємств, інвесторів ваших країн існують домовленості з представниками Російського злочинного співтовариства, що влаштовують обидві сторони, що в свою чергу перешкоджає включенню ватажків цієї банди до списку санкцій. Однак повинні вас попередити, за всіма цими домовленостями ховається загроза не тільки для громадян Росії, чия доля вас, можливо, не турбує, а й загроза для всієї світової спільноти і вас особисто.
Панове, хотілося б нарешті побачити вашу узгодженість, послідовність та принциповість у питаннях оцінки ситуації в Росії і дій, спрямованих на ліквідацію злочинного клану, який захопив владу, нагадаємо, в ядерній державі.
У зв'язку з цим зверненням готові надати документальні докази системності скоєних злочинів, дати пояснення і коментарі ЗМІ.

ng-gazeta@yandex.ru

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків