Увага. В Росії 5 листопада 2017 року можливі масові заворушення

До уваги Президента України, Секретаря РНБО України, Прем’єр-міністра України, Верховної Ради України, ГУР МО України, СБУ, ВО «Свобода», керівників та членів політичних партій і громадських рухів України, Меджлісу кримськотатарського народу, всіх українців, які перебувають у Росії.
*
Зараз у РФ активісти, згуртовані навколо мережевого YouTube-каналу «ARTPODGOTOVKA» (це не менше ста п’ятдесяти тисяч), на якому протягом п’яти років здійснює щоденні висилання Вячєслав Мальцев (про те, хто такий Мальцев можна прочитати у кінці цього допису) готують так звану революцію 51117.
Вячєслав Мальцев від імені людей, які «вже почали свою революцію» звернувся «до народів Росії та до кожного громадянина окремо» із закликом провести «прямий референдум» 5 листопада поточного року. «Референдум» триватиме до повного виконання вимог, перерахованих у відозві.
«Відозва до народу. Виходимо 5.11.17»:
Тривалість висилання 11 хв. 43 сек.
У цьому зверненні Мальцев вимагає відставки керівників фактично усіх федеральних структур керування РФ: президента, прем’єр-міністра, усіх міністрів, членів конституційного суду РФ, керівників ФСБ, слідчого комітету, прокуратури РФ, голови верховного суду, розпуску Госдуми РФ та Совєта Фєдераціі РФ. Він обіцяє у разі успіху революції 51117 крім багато чого іншого, негайно розпустити ФСБ та інші спецслужби РФ, створити Трибунал щодо розслідування злочинів усіх вище названих осіб.
Для залучення добровольців у так звану «пєрвую волну» (за термінологією Мальцева) їм усім обіцяно помешкання у Москві безкоштовно, а так званим «гастарбайтерам» крім того обіцяно російське громадянство, майже всім ув’язненим (крім тих, хто здійснив тяжкі злочини – вбивства, але й їм обіцяно різке пом’якшення умов ув’язнення та перегляд справ), які 51117 у місцях ув’язнення не будуть просто чекати на розвиток подій повну амністію. Обіцяно негайно підвищити пенсії, допомогу,  зарплатню бюджетникам «до рівня розвинених европейских країн».  
Безумовно шансів на успіх цієї авантюри не багато, але в умовах зростаючої нестабільності в РФ може бути все, що завгодно. Тому треба бути готовими до будь-яких подій у РФ п’ятого листопада та у наступні дні. В разі успіху Мальцева й навіть часткового виконання обіцянок система влади в РФ буде фактично миттєво зруйнована з усіма наслідками, зокрема збуреннями щодо відокремлення від РФ «суб’єктів федерації» перша за на Кавказі та Татарстану, де саме зараз точиться досить запекла боротьба навколо викладання татарської та російської мови у закладах освіти Татарстану.
Це може створити умови, які трапляються вельми не часто й якими гріх не скористатися для швидкого звільнення всіх окупованих територій.
В цих умовах відповідальним політикам треба припинити будь-які дії, які послаблюють вертикаль державного управління в Україні, а всю можливу увагу та наявні ресурси належним чином приділити процесам, які відбуваються в РФ.
*
Хто такий Мальцев?
Перш за все – україноненависник:
Прохання подивитися усім без винятку українцям, які слухають Мальцева. Мальцев – ворог України, який казав, що готовий із зброєю у руках воювати проти «хохлов» (з 3:55, найцікавіше тут: 10:22-10:56):
Мальцев обіцяє вибачитися перед родичами Рауля Валленберга, вбитого сталінськими злочинцями, чому ж він не хоче вибачитися перед українцями з якими він збирався воювати (дивися вище)?
Якщо Мальцев вважає, що своїм нинішнім базіканням він змусить українців забути вище приведені заяви, то він сильно помиляється. Мовлене слово стає матеріальною силою. Ось один з тих, хто прислухався до тодішніх заяв Мальцева і зараз вбиває українців:
Тобто Мальцев тільки обіцяв приїхати вбивати українців, а цей російський виродок реально робить це зараз. Тобто Мальцев є співучасником злочинів таких виродків і ніколи не відмиється від тих своїх заяв. Мальцев –  такий же вбивця, як і ті виродки.
У червні Мальцев виїхав із Росії. Він стверджував, що його планували заарештувати, але він дізнався про це і встиг виїхати.

Нагадаємо, на виборах в Держдуму в 2016 році Мальцев входив другим номером у загально-федеральний список партії «Парнас», яку очолює колишній прем’єр-міністр РФ Міхаіл Касьянов. Проте в нижню палату парламенту не потрапив – «Парнас» за офіційними підрахунками отримав менше одного відсотка голосів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків