Василь Федорів: Кара Божа. Челябінськ оточений. Виїхати з міста неможливо. Люди задихаються

2 млн. чоловік в Челябінській області отримали смертельні дози рутенію-106 і приречені на вимирання. Челябінськ оточений постами і бронетехнікою. Виїхати з міста неможливо.


2 млн. чоловік в Челябінській області отримали смертельні дози рутенію-106 і приречені на вимирання. Челябінськ оточений постами і бронетехнікою. Виїхати з міста неможливо.
Радіоактивна хмара стоїть як і раніше. Люди задихаються. У п'ятницю хмара рушила на Татарстан. Про це розповіла в Фейсбуці відома публіцистка Ліза Богуцька. Вона пише:
- «Я дуже прошу всіх зараз утриматися від зловтіхи, мовляв. так їм і треба. Заслужили. Там не все хотіли війни. Не всі підтримували Путіна.
Я, напевно, скажу крамольну річ. Але навіть коли мій безжалісний ворог буде просити допомоги, я подам йому руку.
Тут я не знаю, чим допомогти. В голову лізуть лише ті передбачення, які я читала ще кілька років тому. «Земля не родитиме. Вона буде заражена на багато метрів углиб. Люди буду вмирати від голоду. Порожні міста і гори трупів».
І це все повинно було початися після того, як «впаде Сирія». Не знаю, впала вона вже чи ні, але Путін вирішив вивести з неї війська. Схоже, що Путін про катастрофу мовчатиме до кінця.
Це страшно.
Я згадую, як ми святкували демонстрацію 1 травня 86 року, а потім величезна чорна хмара накрила Сімферополь і пішов дощ, який прийшов до нас з Чорнобиля. Евакуація людей почалася після свята.
Проклятий совок.
Хто ще за ним тужить - їдьте до Челябінська. Вдихніть на повні груди радянську Росію», закінчує свою посаду публіцист.
Тим часом самі жителі Челябінська просять максимально поширити інформацію про критичну ситуацію в регіоні. Вони пишуть в описі до ВІДЕО сюжету на YouTube про становище в зоні викиду радіації:
https://www.youtube.com/watch?v=mM5bTkytwYE
- «Терміново репост !!!!!!! Допоможіть нам ... Фортеця .. допоможіть жителям міст Челябінська, Копейська, Коркін і прилеглих селищ ......! Хлопці дзвонимо !!!!!!!!!!!! Ми задихаємося !!!!!!!! 8-499-216-99-99! Хлопці у нас в місті копец повний !!! Викиди! Не видно сусідніх будинків ... »
Місцеві жителі також поширили в соціальних мережах фотографії військових блокпостів, виставлених на виїзді з Челябінська, які не випускають людей, а також висловлюють свою ненависть і неприязнь до Путіна ВІДЕО (присутня ненормативна лексика).
https://www.youtube.com/watch?v=FWcsmyyqHro

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків