У 2017 році в Европі росіян 1310 разів спіймали на брехні

Контрпропагандисти ЕС повідомили, що в 2017 році року 1310 разів викрили брехню російської пропаганди. Діапазон кремлівської дезінформації розкинув свої мережі від Ангели Меркель до гамбургерів і данських домашніх тварин…. P.S. ЕРеФія є уособленням всесвітнього зла й має припинити існування

https://euvsdisinfo.eu/
Учасники інформаційної війни з Росією розповіли, що одній з головних цілей російської пропаганди, як і торік, стали європейські лідери.
Канцлер Дойчланду Ангела Меркель, популярна мішень для російської брехні, звинувачувалася в тому, що вона нібито прагне окупувати Україну, а її уряд нібито просуває неонацистські доктрини в Україні. Більшої брехні стосовно супертолерантного сучасного дойчського уряду навіть важко уявити.
Що стосується президента Франції Еммануеля Макрона, який публічно засудив російську брехню, то він, за версією російської пропаганди, прийшов до влади не через підтримку виборців, а завдяки лобіюванню з боку педерастів.
Ще однією гарячою темою російської пропаганди стала Европа, яку на російських телеканалах в пресі називають «кублом для розпусти» і «публічним будинком» (можна подумати, що Росія, якою заправляють відкриті педерасти, це центр цнотливості і сорому). Данію російська пропаганда звинуватили в легалізації публічних будинків для зоофілів.
У 2017 році не було і тижня, щоб прокремлівські ЗМІ не займалися історичним ревізіонізмом, пишуть європейські контрпропагандисти. Голодомор в Україні, нібито був викликаний епідемією [справді епідемією – навалою російських покидьків, таких самих, які зараз як сарана наповнюють окупований Крим – В.Ф], а вторгнення радянських військ до Чехословаччини тепер підноситься як прагнення до збереження миру і гармонії в регіоні.
В деяких випадках російські ЗМІ і власті були викриті в розповсюдженні особливо дивовижних брехливих історій. Інформація про те, що в Нью-Йоркському ресторані подають особливий «Путін-бургер» на честь дня народження ватажка Кремля, була легко розвінчана. А в листопаді західні ЗМІ викрили путінських брехунів із міноборони Росії, які опублікувало зображення з відеогри як «незаперечне підтвердження» того, що ЗДА «підтримують терористів у Сирії».
З моменту свого створення в листопаді 2015 року кампанія «ЕС проти дезінформації» розвінчала більше 3680 випадків російської брехні, повідомляють европейські контрпропагандисти.
P.S. ЕРеФія є уособленням всесвітнього зла й має припинити існування

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків