Співробітники СБУ затримали Станіслава Єжова – особистого перекладача прем’єр-міністра України за зраду на користь Росії. Відео затримання

Співробітники СБУ затримали на робочому місці заступника керівники служби протоколу Кабміну Станіслава Єжова – зрадника, який працював на Росію…. … На весні 1974 року поліція заарештувала Гюнтера Гійома, помічника канцлера ФРН Брандта. Через два тижні Віллі Брандт написав заяву про відставку. Цікаво коли напише заяву пан Гройсман, який тягав за собою зрадника багато років.


Підпишіться на новини «UkrMedia» в FacebookTwitter або Google+
Спецслужби України затримали особистого перекладача прем'єр-міністра. Він виявився російським шпигуном
У Києві силами СБУ був затриманий російський шпигун, перекладач прем'єр-міністра України Гройсмана – Станіслав Єжов. Про це з посиланням на анонімне джерело повідомляє телеканал «Прямий»: відео без цензури
https://www.youtube.com/watch?v=7TemQPM107A
Пізніше ім'я затриманого підтвердив в інтерв'ю 112.ua представник уряду у Верховній Раді України Вадим Денисенко. Він стверджує, що спецслужби «досить давно» знали про протиправну діяльність Єжова, і останнім часом він працював «під ковпаком».
Єжов – заступник керівника служби протоколу уряду. Він супроводжував прем'єра Гройсмана на всіх міжнародних зустрічах і у всіх поїздках. З майбутнім прем'єр-міністром затриманий почав працювати ще у Верховній Раді і разом з ним перейшов працювати в Кабмін. До роботи з Гройсманом Єжов працював у посольстві України в ЗДА, а також в Адміністрації президента України.
За інформацією ЗМІ, Єжов супроводжував Гройсмана на всіх міжнародних зустрічах і у всіх поїздках. У службі протоколу Єжов відповідав зокрема за переклад зустрічей з іноземними делегаціями і часто сам робив переклад.
За версією СБУ, чиновник за завданням російських кураторів збирав за допомогою спеціального устаткування інформацію про діяльність урядових структур України. Отримані дані зловмисник передавав кураторам через електронні канали зв'язку.
Єжова затримали на робочому місці. Відносно затриманого порушена кримінальна справа по статті про державну зраду, він проходить у справі підозрюваним.
P.S. На мою думку, якщо зрадник із «підозрюваного» перетвориться на «звинуваченого», то це достатня підстава для відставки пана Гройсмана. На весні 1974 року поліція заарештувала Гюнтера Гійома, помічника канцлера ФРН Брандта. Через два тижні Віллі Брандт написав заяву про відставку.
Цікаво коли напише заяву пан Гройсман, який тягав за собою зрадника багато років.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків