Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Міноборони еРеФії показало безпілотникі, що атакували російські бази в Сирії

11 січня Міноборони РФ показало уцілілі безпілотникі, які були перехоплені в ніч на 6 січня під час атаки на бази РФ у Сирії. Ці апарати, як стверджує Міноборони, не могли бути вироблені в кустарних умовах, їхнє створення вимагало спеціальних знань. Технології й інженерні рішення бойовики, як вважають у відомстві, отримали з-за кордону. «Не слід плутати примітивну збірку представлених на брифінгу ударних дронів із закладеними при їхній розробці інженерно-технічними рішеннями», – заявили в Міноборони.
https://meduza.io/short/2018/01/11/minoborony-pokazalo-bespilotniki-atakovavshie-rossiyskie-bazy-v-sirii-fotografiya
«Розробка таких смертоносних машин вимагає хороших спеціальних знань, практичних навиків і досвіду експлуатації безпілотників.
Факт передачі бойовикам з-за кордону технологій збірки і програмування ударних безпілотних засобів говорить про те, що масштаб цієї загрози не обмежується межами Сирії.
Аналогічні смертоносні дрони можуть бути застосовані терористами і в інших країнах. І не тільки відносно військових об'єктів.
Для нейтралізації подібних погроз вже сьогодні потрібна серйозна увага і організація взаємодії всіх зацікавлених сторін на міжнародному рівні».  
Особливо вражає «бензобак». Хоча, можливо, для його виготовлення в еРеФії, потрібна тривала робота цілої російської наноіндустрії.
Ось так МО РФ намагається пояснити свою неготовність до по-справжньому гібридної війни. Коли кожен аматор може зробити бомбардувальник використавши рушій із бензинової пилки, який залюбки знищить розрекламований зенітний комплекс С-400… .
Смерть російськім окупантам та їхнім посіпакам


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків