Російські літаки спалили напалмом у Східній Гуті більше 60 дітей і жінок


Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.

Як повідомляють джерела з Сирії, через постійні бомбардування і артилерійські обстріли, руйнування лікарень і житлових будинків, рятувальники були вимушені розмістити велику кількість потерпілих, головним чином дітей і жінок, на міському ринку в Кафр Батна в Східній Гуті… . Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.

Дізнавшись про це російські літаки негайно атакували ринок. Причому цілеспрямовано використовували напалмові бомби для болісного вбивства як можна більшої кількості дітей і жінок.
В ході нальоту російських літаків на ринок в Кафр Батна живцем спалено 61 людину. З них за попередніми даними більше 20 дітей і 27 жінок. Сильні хемічні опіки і поранення отримали більше 200 мирних жителів, серед яких переважна більшість дітей і жінок.
Другу атаку російські літаки провели в Замалку в Східній Гуті. Тут використовувалися касетні і вакуумні бомби. Вбито більше 50 мирних жителів, більшість як завжди дітей і жінок. Сотні поранені. Росіяни і асадіти бомбили житлові квартали.
Місцеві джерела повідомляють про тактику, яку використовують росіяни і асадіти в Східній Гуті.
Так увечері 14 березня режим Асада в ході бомбардувань містечка Хаммурія застосував отруйливу речовину – газ хлорин. Були убиті і поранені десятки чоловік, більшість з яких діти і жінки.
Попередню атаку із застосуванням хлорину асадіти провели 7 березня і після того, як ані ООН, ніяка або інша країна в світі не зробила ніяких дій у відповідь на хемічну атаку, асадіти використовували хлорин в Хаммурії 14 березня.
За хематакою послідували запеклі бомбардування російськими літаками.
В результаті за добу більш 3-х тисяч мирних жителів намагалися покинути зону бойових дій. Асадіти і росіяни пообіцяли їм «евакуацію в Ідліб». Напередодні асадіти депортували більше 1 тисячі мирних жителів з району Кадам в Дамаску, який вважається за неблагонадійний для режиму.
Зібраних для «евакуації» більше 3 тисяч жителів перетворили на живий щит, прикрившись яким війська Асада пішли в наступ. Таким чином оборона Хаммурії була прорвана і асадіти увійшли до міста.
У місті асадіти почали виганяти людей з будинків на вулицю і прикриваючись ними спробували захопити райони, що залишаються під контролем повстанців.
Таку ж тактику асадіти використовували в ході наступу на селище Сакба, які примикає до Хаммурії з півдня.
Проте, не зважаючи на розлючені бомбардування російськими літаками повстанцям і муджахідам вдалося стримати наступ і перейти в контрнаступ. В ході контратаки асадіти були вибиті з Сакбі і з деяких районів Хаммурії. Запеклі бої в цьому місті продовжуються.
Місцеві джерела так охарактеризували тактику росіян і асадітов в Східній Гуті: блокада-голод-бомбардування-живий щит-депортація.
Військові злочини Россі, Ірану і режиму Асада в Сирії набули систематичного і масового характеру.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.

Коментарі

  1. Чим пізніше Росія буде знищена - тим більше невинних людей постраждає. Це мають зрозуміти лідери сильних держав. Росія, доки буде існувати, не дасть всьому світові спокійно жити. Це треба зрозуміти. Від цього нікуди не подінешся. Відсидітися не вдасться. Якщо Росію не зупинити - вона буде захоплювати країну за країною. Це чорна діра на Землі. Якщо сильні країни об'єднаються у приборканні Росії, то знищення цивілізації можна уникнути.
    The later Russia will be destroyed - the more innocent people will suffer. This must be understood by the leaders of the powerful powers. Russia, as long as it exists, will not allow the whole world to live calmly. This must be understood. From this you will not go anywhere. Sit back will not succeed. If Russia does not stop - it will seize the country by country. This is a black hole on Earth. If strong countries unite in the trampling of Russia, the destruction of civilization can be avoided.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків