Абсолютне Зло як воно є – чорна дірка.

Чорна дірка, з якої назовні не потрапляє ані фотона світла. Багато з Українців, які вже чотири роки воюють з Росією, досі не можуть усвідомити, що воюють з Абсолютним Злом, яке треба знищити.
Значна кількість українців по людяному поставилися до трагедії у Кемерово, де живцем згоріли сотні дітей, яких навіть поховати не можна бо там температура була як у крематорії. Але зараз не про це.
Зараз про те як відреагували на страшну трагедію можновладці Росії на чолі з катом путіним, яким російський народ в черговий раз подовжив термін панування. Нагадаю, що у Кемерово за офіційними даними за путіна проголосувало 82 відсотки тих, хто прийшов на вибори.
Депутат Держдуми від «Єдіной Росіі» з Кемерово Алєксандр Фокін заявив, що діти, які загинули під час пожежі в ТЦ «Зімняя вішня», «пожертвували своїм життям», а кузбассівці повинні припинити виходити на протестні акції і підтримати президента Владіміра Путіна: «Кузбассовци, сьогодні ми всі засліплені горем. Ми не чуємо, ми виходимо з такими протестними речами. Але мені здається, нам пора зупинитися. Вдихнути повітря Кузбасу і сказати собі: «Давайте підтримаємо президента!» Ці ангели, які пожертвували своїм життям, вони повинні консолідувати нас в цій серйозній політичній ситуації, в якій знаходиться країна»
hqdefault
 Густо пішло, прямо скажемо. Тулєєв вибачається перед путіним за неспокій, народний обранець Мізуліна висловлює співчуття путіну, тепер і ще один, даруйте, представник російського народу туди ж. Діти пожертвували життям, щоб росіяни об'єдналися навколо президента. Навіть незрозуміло, як пекло в головах у цих людей можна порівнювати – тут чорна дірка, з якої назовні не потрапляє ані фотона світла, а тому неможливо хоч щось зміряти. Тут вислів «дно» вже непридатне в принципі. Там хоч би внизу якась поверхня наявна. Тут же нескінченне ніщо.
З іншого боку, з погляду самої системи (і системи управління, і системи цінностей – так, навіть у цієї публіки є цінності, хоча вони нормальній людині просто недоступні в понятійному плані) – все якраз у повному порядку. Система завмерла в перший-другий день, чекаючи реакції на катастрофу, але як тільки зрозуміла, що засліплений горем люд їх бити не буде, стрепенулася і використовує ситуацію по повній.
У будь-якого лизоблюда в деспотії є дві ключові якості, які дозволяють йому триматися на поверхні або близько до неї – здатність лизати керівну дупу і вміння вчасно зрадити ту ж саму дупу, як тільки приходить час. Ті, хто виказують гидливість або нездатність до вказаних якостей швидко топляться конкурентами і на їхнє місце тут же спливає ще огидливіша істота. Іншої системи підбору кадрів тут немає. У такій системі найогидніші тварюки кубляться на самому верху – тільки вони здатні топити решту і триматися у самої поверхні.
Час зраджувати ще не прийшов, тому йде змагання за найсмачніший і дзвінкіший поцілунок. Щоб відмітили і оцінили.
Українцям нарешті треба зрозуміти щ ми маємо справу із нелюдською спільнотою, яка не піддається лікуванню, її негайно треба локалізувати, а потім знищити, або вона знищить не тільки нас, а й цілий світ. Добре, що нарешті світ почав це усвідомлювати й Україна намагається посісти гідне місце серед здорового людства. Принаймні в авангарді притомної спільноти держав, які вигнали шпигунів еРеФії, ми маємо почесне третє місце (13 висланих шпигунів) після ЗДА (60) та Великої Британії (23).

Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків