Лондон готовий прикрити російське шпигунське кубло «торгпредство Росії»

Британська влада назвала торгове представництво Росії в Лондоні шпигунським лігвом і загрожують закрити його, повідомляє The Telegraph. Це, очевидно, приведе до нового витка протистояння двох країн….
Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.
*
Шпигунське кубло Росії розташоване в районі Хайгейт на півночі Лондона. Про те, що в Лондоні розглядають можливість закриття торгпредства, також повідомляють співбесідники The Daily Mail.
Преса пише, що окрім шпигунського гнізда, що діє під вивіскою «торгової місії» у Кремля є ще три основні шпигунські бази в Британії: власне «амбасада», «генеральне консульство» і заміська нерухомість в прилеглих до Лондона графствах.
Стосунки між Москвою і Лондоном загострилися після того, як на початку березня в британський Солсбері були виявлені без свідомості колишній агент ГРУ Сєргєй Скріпаль і його донька Юлія. Лондон встановив, що це був російський хемічний теракт із застосуванням зброї масового ураження. Їх отруїли сильнодіючою нервово-паралітичною речовиною військового призначення «Новічок», розробленою в СРСР.
14 березня Лондон першим оголосив про висилку 23 російських дипломатів у зв'язку із справою Скріпаля. 26 березня американські власті оголосили про висилку із ЗДА 60 росіян і закриття консульства Росії в Сієтлі.
Аналогічні дії вчинили Канада, Австралія і більше 20 европейських країн, включаючи Україну та Грузію. В цілому було оголошено про висилку 146 російських дипломатів.
Нагадаємо, що напередодні в лондонському аеропорту Хітроу співробітники митниці провели огляд літака компанії «Аерофлот», який прилетів з Москви. Вони піднялися на борт, після того, як літак покинули пасажири.
У Москві тут же оголосили огляд «провокацією». Тим часом подібна міра відносно російських літаків цілком виправдана, враховуючи, що путінський режим у Росії використовує свої цивільні літаки (у тому числі і дипломатичну пошту) для перевезення зброї, наркотиків, що бойових отруюють речовини і радіаційної зброї, для проведення терористичних актів і вбивства за кордоном.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків