КАТИНЬ-2. Розслідування прийшло до однозначного висновку: Літак Качиньського був підірваний




У Польщі опублікували повний звіт про розслідування російського теракту під Смоленськом, складений державною комісією Міністерства оборони країни, повідомляє Niezależna
Повний звіт за цим посиланням:
Документ містить десятки доказів російського теракту, які були перевірені вченими провідних дослідницьких закладів світу. Наголошується, що розслідування теракту продовжуватиметься і надалі.
У новому звіті вказано, що літак з президентом Польщі Лехом Качиньським і урядовою делегацією на борту був знищений в результаті щонайменше двох вибухів.
За словами голови підкомісії Міністерства оборони Польщі Антона Мацеревіча, свідчення близько 150 безпосередніх очевидців, а також тисячі світлин і відеозаписів дозволили здійснити реконструкцію події і уламків літака.
Положення тіл загиблих на землі вказує на те, що вони почали випадати з літака перш, ніж той звалився на землю. Такі руйнування літака Ту-154М могли виникнути тільки через вибух.
Те, що авіалайнер був знищений вибухом, підтверджує і той факт, що двері урядового літака із значною силою загрузли в землю.
Зате на інших фрагментах літака було виявлено дію високої температури. Вибух в центрі був такої сили, що польських генералів, які сиділи в цій частині літака, розірвало на дрібні частини.
Нагадаємо, що літак з президентом Польщі Лехом Качиньським на борту був підірваний росіянами за наказом Путіна 10 квітня 2010 року під Смоленськом. В результаті російського теракту було убито 96 членів вищої військово-політичної еліти, включаючи президента Польщі та його дружину.
У квітні минулого року в Польщі розсекретили документи про співпрацю з Росією попереднього уряду Туска (уряд «польшевіків») і свідомому замовчанні причин катастрофи літака.
В одному з рапортів розвідки Польщі вказано, що «у разі визнання провини росіян відбудеться політична катастрофа, яка матиме міжнародні наслідки».
Іншими словами, власті Польщі і країни НАТО знали про російський теракт, знали про вибух на борту літака, але мовчали через боязнь військового конфлікту з Росією.
Якщо офіційно звинуватити Росію у вбивстві президента і членів вищої військово-політичної еліти країни НАТО це означає визнати факт нападу Росії на члена альянсу, яке автоматично переводить ситуацію у стан війни.
Очевидно, що теперішнє офіційне обнародування висновків польської комісії із звинуваченням на адресу Росії в організації теракту і у вбивстві президента Польщі на тлі хемічного теракту в Британії, свідчить про те, що на Заході поступового приходять до висновку про небезпеку подальшого безмовного ігнорування реваншистської загрози Кремля.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.
 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків