«Дідусь Путін» став справжньою знахідкою і втіленням доконаного совка – Anti-colorados


Скоро надо будет канонизировать новых мучеников
Після чергового само призначення на посаду «дідуся Путіна», Владімір Владіміровіч не став відкладати на завтра те, що можна накласти сьогодні і він таки наклав. За великим рахунком, для росіян він дійсно є знахідкою і справжнім втіленням їхніх «мрій»… .
Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.
*
Адже їм хотілося доконаного совка, щоб на перше і дев'яте травня, а також – на сьоме листопада, можна було в єдиному пориві вийти на красную площу в Москві або на будь-яку площу імені Леніна в будь-якому місті або селі, щоб з радістю затягнуть пісню:

"Прапори ввись! У шеренгах тих, що щільно стислі
СА крокують, спокійні і тверді."

Хоча цю пісню співали на інших демонстраціях і в іншій країні, де пролетаріат будував свій соціалізм, націоналістичний, але зараз ця пісня більше ніде не може виконуватися з більшою підставою, ніж у РФ. Загалом, їм хотілося єднання і обов'язково – величі. Все це Адольф Владіміровіч їм дає з такою старанністю, що просто дивно, як в цьому непоказному старому знаходиться стільки енергії.
Причому, жінки його обходять стороною і здавалося б, енергії там вже давно немає і як спрадавна кажуть: «Бобік здох», але ні – батареї ще не до кінця розрядилися. Так, гімнастка втекла, дружина – теж, мізки вже дають збої, як з німецькою мовою або помийними, урогенітальними анекдотами, які дідусь любить розповісти на міжнародних заходах, але совок він ліпить прискореними темпами.
Всім відомо, що основною властивістю совка є його максимальна закритість від зовнішнього світу. Не дарма існував вислів «Залізна завіса», що характеризує автономію від зовнішнього світу і здорового глузду, як основна його зовнішня ознака. Воно і зрозуміло, якщо ви вже вирішили «співати хором» і чеканити крок, то робіть це не оглядаючись на можливості змитися. Тобто, спочатку треба обгородити простір, щоб з нього не витікала рідота червоного, брунатного або червоно-брунатного кольору, а потім вже можна братися за підвищення її еталонної одноманітності.
Особи, які застали совок тих часів, коли в крамницях, окрім продавців і прилавків, можна було виявити якісь товари, могли переконатися в тій педантичній одноманітності одягу і взуття, яка вказувала на єдність смаків населення. Принаймні, керівництво совка свято вірило в те, що публіка любить пальто одного фасону і одного кольору. Те ж саме з взуттям, штаньми і піджаками.
Зараз це важко уявити, але якби хтось зміг перенестися в місто Харцизськ, Донецькій області 1975 року і зайти в універмаг, що знаходиться на площі імені Леніна, то виявив би в промтоварному відділі ряди вішалок, на яких висять однакові чоловічі пальта темно сірого кольору або брюки, дуже дивного крою, все з одного матеріалу і одного фасону. Причому, знайти живу людину, якій це довелося б якраз, було неможливе за визначенням. Але було вирішено, що саме такі вироби населення зобов'язане любити до втрати свідомості. Зрозуміло, що вибору не було і люди таки купували цей жах, а потім – несли до «модистки», яка намагалася все це перешити. Але і на цьому все не закінчувалося. Якщо вдалося все ушити під свою фігуру і потім – потрапити під дощ, то одяг викидав такі фокуси, що будь-який цирковий маг отримав би інфаркт. Що відбувалося з взуттям, яке потрапило по дощ, – окрема, велика тема. Але тут важливе головне, це відбувалося у всіх рівномірно і тому – без будь-яких роздумів про несправедливість. Це сприймалося як неминуче, як день і ніч, як Леонід Ілліч в телевізорі, як «Слава КПСС» на будь-якій високій будівлі.
І ось приблизно туди бажає прорватися населення РФ і «нахмурене» совком населення країн, яких попало жити в тому покійному лепрозорії. Так от, коханий росіянами дідусь Путін, після переобрання, вирішив таки виконати прохання трудящих. Ліквідація мережі йде ударними, стахановськими темпами. При цьому, ніхто не зважає на витрати. Говорять, що за тиждень блокування іноземних ай-пі, РФ вже втратила більше двох мільярдів доларів і щодня приносить нові збитки.
Вже вийшов закон про те, що в кожній камері, вірніше – селі, тепер буде староста або в народі – той хто спостерігає, а держава вже формує нову структуру, про яку не могли мріяти совки за життя товариша Сталіна. За прикладом кредитної історії банків, почали формуватися бази даних на кожного мешканця РФ. У цей файл стікатиметься вся інформація про суб'єкта, включаючи те, де і коли його фіксували камери спостереження.
Такі речі практикуються за наявності ордера, підписаного суддею або прокуратурою для стеження за злочинцем, але це – не в РФ. Там не потрібний ордер, бо давно відомо, що «народець там (у РФ) підлий і віри в нього немає». З іншого боку, ці дані допоможуть привести кожного росіянина до спільного знаменника, однакових штанів і пальт – найкоротшим шляхом. Ну і, звичайно ж, буде велика кількість парадів і демонстрацій на закуску. Загалом, росіяни довго молилися, щоб бородатий дідусь на небі напоумив їх лисого дідуся на Кабаєвій, як все правильно зробити і молитви їхні дійшли до адресата. Тепер вони заживуть саме так, як того хотіли, з чим їх можна поздоровляти прямо зараз.
Російськомовний оригінал:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
 Світлина від Василя Федорева.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків