Росія: Посилення державного терору

Минулої ночі Роскомнагляд (РКН) заблокував (правда, вночі ж і виправився) адреси мережевих ресурсів «Вконтактє», «Однокласснікі», «Яндекс», Твіттер. Чи був це збій або ж ошаленіли від безсонних добових холокостів РКН-нівські зондеркоманди не на ту кнопку натиснули – не важливо… .
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
В принципі, все йде за планом. Росія витримує лінію на створення образу майбутнього, в якому вона виглядає відмороженим бандитом з арматурою. Жодних гарантій нікому. На кого бомба впала – той і терорист. Або посіпака. Врешті-решт, якщо стоїть екзистенціальне завдання загнати всіх в печери – то це потрібно зробити так, щоб ні у кого не було ані найменших сумнівів: заженуть, навіть якщо по дорозі половину просто заб'ють і з'їдять.

Путін може верзти повну ахінею про технологічні прориви, але єдиний вибір, який буде у результаті у росіян: здобувати вогонь тертям або чекати, коли вдарить блискавка. Це не жарти, до речі, саме так все і закінчиться.
Російська держава заплановано або стихійно (сказати складно, оскільки процеси суверенізації підсистем йдуть вже в авто-каталітичному режимі) трансформується в державу-терориста. Головна якісна характеристика терору – його безсистемність. Тільки так можна створити атмосферу страху, жаху і повної невизначеності, яка сама по собі жахливіше за будь-який прогнозований кінець.
Природно, що в такій країні ні про який розвиток, прориви і реформи при повному розумі говорити не доводиться. Ілюзій мати не варто – такої мети не було і не буде. Тероризм на державному рівні є залізною гарантією швидкої якісної деградації еРеФії.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків