Росія: Запізніле намагання злодія виправдатися…

Вчора Росія провела брифінг в ОЗХЗ, на якому свідки виступили із спростуванням інформації про хемічну атаку в Східній Гуті. Не варто навіть говорити, що минулий майже місяць плюс винесений вердикт плюс проведене покарання зробило цю тему неактуальною, і махання кулаками після бійки, причому і бійка-то була в основному схожа на биття… .
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Реакція Заходу на цю прес-конференцію була, скажімо так, відверто нудьгуючою – тема пішла і стала просто не цікавою. Але щоб зовсім вже не залишатися в тіні подій, був опублікований ролик, на якому такий самий свідок, що і пред'явлені Росією, продемонстрував якийсь балон, який, за його словами, і був скинутий на Думу. І саме в цьому балоні і був шуканий отруйливий газ хлор. При цьому сам балон мав характерні приварені направляючі і невеликі колеса, що є ознакою тих, що скидаються з гелікоптерів сирійцями «кухвових бомб». Логіка ролика проста: ось балон, в якому був хлор, а ось – пристосування для скидання його з гелікоптера. У бойовиків гелікоптерів немає, тому скидали його льотчики Асада. Крапка.

 DbuTj3EUwAApP9H

 DbuTkhPU8AAUFPC

 DbkgVFpU8AAwwqq
Цінність ролика і свідка, скажімо так, невідома. Але нітрохи не менше цінності всіх пред'явлених в ОЗХЗ свідків Росії. Тому раунд зіграний внічию при тому, що рахунок на табло унаслідок його розгромності вже нікого не цікавить. Хто має рацію, хто винен – давно вже вирішено, запротокольовано і заархівовано. Навіть дивно, що росіяни наполегливо стрибають на одні і ті ж граблі безнадійно спізнюючись скрізь і у всьому.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба знищити.
 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків