Газпромівське вухо кремля стерчить у справі Аркадія Бабченка

Головний редактор газпромівського радіо «Ехо Москви» Вєнєдіктов встиг звинуватити у вбивстві Бабченко чеченців та бандитів з Донбасу…
Росія – це Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Алєксєй Вєнєдіктов
«Чеченські сепаратисти або донбасівські ополченці можуть бути причетні до смерті журналіста Аркадія Бабченко», поспішив заявити головред газпромівського радіо «Ехо Москви» Алєксєй Вєнєдіктов відразу ж після повідомлення про смерть журналіста.
«Його ворогами в першій і другій чеченській війні були чеченці.... Тобто це люди з автоматами і руками в крові», – поділився державною таємницею Росії газпромівський редактор.
Враховуючи те, що серед «чеченських сепаратистів» Бабченко ніколи не був відомий, а так само те, що цей журналіст добре відомий як ворог Путіна, можна сміливо припустити, що Вєнєдіктов знав про підготовлюваний замах і поспішив запустити в ЗМІ версію про «чеченський слід», яку йому, швидше за все, і доручили в Кремлі освітити.
Це звичайна кремлівська тактика заплутування слідів за допомогою десятків версій, які суперечать одна одній,  після чергового російського злочину.
Росія – це Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків