Президент Польщі назвав Росію головною загрозою для НАТО

Окупація Грузії, анексія Криму і військова інтервенція в Україні демонструють дійсні наміри Росії, заявив президент Польщі Анджей Дуда… .
Росія – це Абсолютне Зло, яке треба знищити.
*

Росія не відмовляється від політики реваншизму в Східній Европі і намагається добитися розпаду НАТО та ЕС, вказав Дуда на засіданні Парламентської асамблеї (ПА) НАТО у Варшаві.
«На жаль, Москва ще не прийняла крах імперіалістичного Радянського Союзу. Окупація Грузії, анексія Криму і військова інтервенція в Україні демонструють дійсні наміри Росії», – сказав Дуда.
Під час виступу на засіданні ПА НАТО прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецкий назвав проект газопроводу «Північний потік-2» гібридною зброєю, загрозливою безпеці Европи.
Росія є головною загрозою для НАТО. Про це заявив в понеділок президент Польщі Анджей Дуда на пленарному засіданні весняної сесії Парламентської асамблеї НАТО.
«Ми повинні пам'ятати про значення трансатлантичних зв'язків особливо зараз, коли наша система безпеки піддається перевірці різними гравцями, які створюють загрозу для світу і безпеки», – сказав він. «Найважливіший з них – Росія, яка підриває елементи міжнародного устрою», – стверджує Дуда.
Глава польської держави виступив за зміцнення трансатлантичних зв'язків як головного гаранта безпеці в Европі, а також призвав до зміцнення оборонних можливостей країн-членів і збільшення оборонних бюджетів. «Стабільна і безпечна Европа – краща американська інвестиція», – заявив він.
Росія – це Абсолютне Зло, яке треба знищити.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків