Ринок форекс – до уваги інвесторів. Нереклама.

Абсолютна більшість того, що рекламується в мережі, на жаль, є просто так званими форексівськими «кухнями»… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Форекс – гарний ринок, вельми технічний, ліквідний.
Але.
Абсолютна більшість того, що рекламується в мережі, нажаль, є просто так званими форексівськими «кухнями».
Що це таке? Це така собі контора, яка може репрезентувати себе як брокер. Вони інколи навіть можуть давати «бонуси» на внесені депозити. Але, УВАГА! Така «кухня» не виводить ваші заявки на ринок. Вона ваші замовлення акумулює всередині себе та грає проти вас. Це вельми прибуткова діяльність, оскільки за статистикою дев’яносто – дев’яносто п’ять відсотків трейдерів втрачають свої депозити. Така контора просто забирає гроші тих, хто втратили депозити, собі, бо суто формально такі «трейдери» програють й вони самі це бачать.
Характерна ознака «кухні» – всілякі «біржові університети», «навчальні курси», розрекламовані «гуру» трейдінгу, які вам обіцяють золоті гори та ще й можуть вимагати за «навчання» гроші.
Навіщо це робиться? Щоб у вас виникло помилкове відчуття «розуміння ринку», помилкове відчуття «впевненості у собі», щоб ви збільшували плече, збільшували ставки й швидше втрачали депозит. Все елементарно.
Увага! У реального брокера на форексі рахунок для ф’ючерсів починається з ДЕСЯТИ ТИСЯЧ доларів ЗДА, а для торгівлі акціями – з ДВАДЦЯТИ ТИСЯЧ доларів ЗДА. Тому, якщо вам хтось пропонує якийсь «міні-форекс», де мінімальний депозит одна тисяча доларів, або ще менше, то це на СТО ВІДСОТКІВ – «кухня», з якою мати справи принаймні недоречно.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків