Вірменія – сьогодні Росія – завтра… Все всім пригадають…

У Вірменії почато розслідування подій 1 березня 2008 року, коли вірменська опозиція, не погодилася з фальсифікацією виборів президента, внаслідок чого ним став Серж Саргсян, вийшла на вулицю і була розстріляна із застосуванням вогнепальної зброї військовими… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Армію зробили співучасницею злочинів проти народу країни, і природно, що всім все пригадають. У таких злочинів терміну давності не буває. У розшуку перебуває колишній міністр оборони Мікаел Арутюнян, повістку до слідчих отримав колишній президент Кочарян, який виконував обов'язки президента під час розстрілів.

Арутюнян знаходиться, природно, в Росії, і намагається добитися невидачі його до Вірменії. Кочаряна у Вірменії теж немає. Видно, і він буде оголошений в розшук.
В якомусь сенсі події у Вірменії можна спроектувати і на Росію. Путін і його кліка саме тому і не можуть передати владу кому-небудь, хто не зможе залізно гарантувати їм недоторканність: за 20 років у Росії відбулося дуже багато подій, подібних вірменським, і набагато серйозніших. Можна називати і називати те, що на слуху. Днями виконалося 20 років з дня вбивства генерала Рохліна, скоро почнуться сумні ювілеї терактів в Москві, Волгодонську, Буйнакську, а також «рязанських навчань». Далі – ціла низка політичних вбивств і терактів, обставини яких ніяк не узгоджуються з офіційними версіями – той же теракт на Дубровці. Дуже багато крові та смертей тягнеться за чинними, щоб вони ризикнули піти на відпочинок.
Події у Вірменії тільки підтверджують це: досить прийти до влади людині без злочинного минулого, як негайно виникне необхідність почати розбиратися із злочинами сьогоднішніх керманичів Росії. Іншого і бути не може. Тому для Путіна та його друзів різниці ніякої не немає: піти на відпочинок означатиме початок негайного переслідування за те, що було здійснене за минулі роки. І це якщо не брати державних злочинів, в ході яких Росія стала вбогим міжнародним ізгоєм. Дуже дорого коштує утримання Мафія стейт, щоб не пред'явити врешті-решт рахунок його керманичам.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків