Якщо Путін завезе ядерну зброю до Сирії або до Африки – Anti-colorados

Найстрашніша байка для залякування свого електорату – про бази НАТО, прямо на очах набирає абсолютно несподіваний сенс, а заходи, які розгортаються навколо РФ, можуть привести до несподіваних наслідків… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Взяти хоч би Румунію. Відомо, що вона стала другою, після Польщі, основною опорною точкою Злучених Держав в Европі. Раніше цю роль виконувала ФРД, але тоді, після Другої Світової війни, на його території стояли окупаційні війська, і статус у них був іншим. Тепер у Дойланді виникли власні оригінальні плани на оборону, а Макрон вже пропонує заолучити до них і Путина. Складається враження, що він вже отримав переказ з Кремля на енну суму і тепер поводиться як панночка із заниженим відчуттям соціальної відповідальності, на багатому корпоративі.
Загалом, тепер Злучені Держави безпосередньо працюють саме з Польщею і Румунією. Не дивно, що спочатку в Румунії, а потім і в Польщі були розгорнені позиційні райони наземної частини глобальної системи ПРО ЗДА. Але всім зрозуміло, що окрім глобальної структури цієї системи, конкретний позиційний район прикриває насамперед ту інфраструктуру, яка знаходиться поруч. І ось ця інфраструктура поступово розгортається, під «парасольку» вже прибула піхота, бронетанкова кавалерія та інша техніка, включаючи авіацію. Є підозри, що десь в тіні ПРО знаходяться і Ф-22, які періодично мелькають на тлі европейських пейзажів. Але стало відомо, що до Румунії перекинуті ударні дрони ВПС ЗДА.
Насправді, це дуже цікава новина, і росіянам варто вже замислюватися над наступним вірогідним сценарієм. Припустимо, стало достовірно відомо про те, що Путін вирішив завезти до Сирії або до Африки ракети з ядерною зброєю. Зрозуміло, що такі наміри не можуть залишитися непомітними і реакція на них буде обов'язкова. Або інший варіант. Над Чорним морем пролітає черговий «Оріон» або «Посейдон» ВМФ ЗДА і біля нього починається гра в «божевільного Івана». В результаті, Ваня щось не розрахував і врізався в американського розвідника, який чітко летів над нейтральними водами. Такий інцидент теж не залишається без відповіді. Причому, перед катастрофою, розвідник повідомив, що з аеродрому Кача піднявся винищувач, який летить зустрічним курсом.
Як тільки відбувається щось подібне, військові зобов'язані працювати строго за протоколом. І тут – дуже важлива деталь. Росіяни дуже марно бравують тим, що анексували Крим. Вони можуть розповідати що завгодно і кому завгодно, тільки ось всі країни, здатні на рішучі дії, не визнали анексії і вважають Крим за український.
Тепер пригадаємо те, як розгорталися події під Хішамом у Сирії. Коли бойовики пішли на штурм, командування угрупування військ ЗДА вийшло на командування російських військ у Сирії, де виклало суть справи і законність знаходження на заводі КОНОКО американських військ, після чого запропонувало або відвести війська, якщо вони підконтрольні російському командуванню, а після негативної відповіді – просто знищила нападаючих.
Тепер виникає питання про той, кого американські військові повинні запрошувати з приводу інциденту, що трапився, на предмет роз'яснення ситуації над Чорним морем? По всіх нормах міжнародного права, запит повинен піти до Києва, мовляв, це не ваші там літаки в Качі і чи не ваш флот стоїть в севастопольській бухті і наводить винищувач на нашого розвідника. З Києва офіційно відповідять, що там немає української авіації та флоту і там знаходяться пірати. Мало того, буде дано згоду на те, щоб дати їм у відповідь удар, вогнем на ураження, для чого Україна може надати всі необхідні ресурси, включаючи аеродроми і власні можливості збройних сил. І тоді, з румунської авіабази, піднімається ланка дронов, обвішаних подарунками, і летить у супроводі Ф-22 або Ф-35, після чого флот в Севастополі тоне просто поверх нахімовського флоту, а злощасний аеродром Кача перетворюється на парк-атракціон для змучених духовністю дебілів.
Найсмішніше в цій ситуації те, що літаки невидимки банально нічим дістати. Можливо, вдасться зрубати двійко дронів, що під дуже великим питанням, оскільки літаки п'ятого покоління за умовчанням нафаршировані новітніми комплексами РЕБ. Більш того, до їхньої бази в Румунії теж не достукаєшся, бо там працює система ПРО, а на той час в Егейському морі вже буде готовий відстрілятися Шостий флот ЗДА, а сирійське угрупування виявиться сировиною для шаурми.
Тобто, сценарії вигадані нами, але сили і засоби для їхнього здійснення вже розгорнені і можуть відпрацювати у будь-який момент. Але добре відомо, що найбільш стійкою конструкція буває з трьома точками опори. Є підстави вважати, що нинішня можливість безпілотників долітати від баз в Румунії до Криму буде не кінцевим сюрпризом для скрєпоносців. Якщо дрони розмістяться на аеродромі в Ніжині, наприклад, або під Харковом, то їм буде куди летіти. До речі, в Мережу витекли дані про те, що Україна вже запитала ЗДА про постачання новітніх комплексів ППО, а де ППО, там і ПРО легко з'явиться, а також все, що вони прикривають.
Отже все йде своєю чергою. Не чіпали б вони нас, не було б всього того, що тільки почало розгортатися, і що найголовніше, тепер це вже пізно зупиняти. Потяг зрушив.
Оригінал російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків