Услід за Кобзоном відправився стегенцевий «маршал» Захарченко. Відео. – Anti-colorados

Останні дні літа показали, що пройшло воно не дарма, і справа не тільки в теплій, м'якій погоді, а і в тому, що воно з собою забрало співака-мафіозі, друга царя-мафіозі, а зараз виявляється, що вслід за ним, начебто, відправився і молодший подфермалшал стегенцевих військ Сашка Захарченко… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Інформація поки попередня, але те, що якийсь подібний інцидент відбувся – вже підтверджують всі: і московські господарі колишнього воїна філе, і наше СБУ, яке заявило про те, що Сашку відправив на фарш хтось з його посіпак. Хоча в цій історії ще багато темних плям червоного і навіть брунатного кольору, але про дещо вже можна міркувати.
Два наших джерела в Донецьку поки не можуть підтвердити інформацію про кончину кінченого шахтного слюсаря-группенфюрера, поки не побачать його в труні в білих капцях, що наводить на думку про інсценування вбивства. Оскільки шоу відбулося в особистому шинку Захарченко «Сепаратист», то менш відповідного місця для його знищення – важко уявити. Тут логіка така. Якби Сашку треба було б відправити услід за Кобзоном, щось там йому передати, що він забув узяти з собою в Пекло, то зробити це можна було в більш відповідних умовах, і залежно від ситуації – обставити сцену пафосними деталями. Тут же все відбулося якось заяложено, як це буває при вибуху побутового газу. Якраз це і є головний привід засумніватися в тому, що він таки вже десь наздоганяє Йосю.
В зв'язку з цим можна відзначити наступне. Пацієнта найпростіше відправляти на зустріч з ансамблем Алєксандрова в тому місці, де він відчуває себе максимально захищеним. Якщо шинок «Сепаратист» був його лігвом, то саме там було б перше місце, яке вибрав би ліквідатор. Наявність охорони і служби безпеки навряд чи буде особливою перешкодою, у такому разі. Коли йдеться про те, що об'єкт з'явиться в якомусь місці в конкретний час, виконавець обмежений цими параметрами, а безпека саме до цього часу виконуватиме комплекс заходів щодо забезпечення цілості і збереження об'єкту, який охороняється. Інша справа, коли є якесь постійно відвідуване місце, куди об'єкт неминуче повертається. Це - його якір і на цьому місці можна розвернути потрібне устаткування для знищення пацієнта.
Причому, це можна зробити сьогодні або протягом місяця, обережно приносячи на місце елементи вибухового пристрою мимо охорони, а потім – також акуратно зібрати його і привести в бойову готовність. Мало того, сапер може все зробити і мотивовано зникнути з місця подій, а пристрій буде чекати активації тиждень, місяць або рік. За цей час зітреться причинно-наслідковий зв'язок, але вражаючі здібності пристрою залишаться тими ж. Коли ініціатор вибуху вже непомітно виведе звідти своїх людей, можна вибрати будь-який момент відвідин закладу для того, щоб привести бомбу в дію. Скільки не вишукуй диверсанта серед персоналу – вже нічого не вийде. Для того, щоб максимально виключити подібний розклад, у Захарченко повинна була працювати високо професійна команда охоронців, яка щільно і плавно взаємодіє з власною контррозвідкою.
Загалом, якщо його треба було ліквідовувати напевно і в потрібний час (без поспіху), то саме таке місце – ідеальне для диверсії. Тобто, ініціатор міг вибрати слушний час або потрібну компанію, яка оточувала курмаршала, щоб активувати бомбу. З цієї причини ми вважаємо, що саме це місце було максимально відповідним для акції. Так, воно напевно було важко доступним, але якщо не було поспіху, то все можна було зробити як треба і коли треба.
Є ще одне питання, яке не знаходить відповіді в подібному сценарії. Якщо відбулася інсценування вбивства, то Захарченко повинен залишитися в живих, а замість нього покажуть інший труп. Так, це може бути, але навіщо? Кому потрібний цей маргінальний виродок десь на нелегальному положенні, з комплексом масштабних заходів прикриття? Яка цінність цього фрукта, щоб заради нього затівати подібну комбінацію? Від нього буквально немає жодної користі і повторно його десь використовувати просто не вийде. Там немає і не було інтелекту або якогось авторитету. Це була нетямуща лялька і між іншим, таке інсценування однозначно посіє паніку в лавах попочлєнцєв, оскільки коса працює зі все більшим замахом і підкошує всіх цих моторол, гіві і ось тепер – це. Адже багато хто говорив після ліквідації Гіві, що букет міг зловити тільки Захарченко. Тепер ще більше пацієнтів задумаються над тим, що ось ці красені загрожували Лондону і Рейк'явіку, а зараз у вигляді супового набору пішли на корм черв'якам і навпаки – у в'язниці зараз вечеря, макарони. Тобто, дуже велика моральна ціна такого інсценування, вже краще снайпер, хоч можна було б придумати якусь казку типу 28 панфіловцєв або подібної нісенітниці. А так – відскребли із стін розкидані члени, склали в кульок і все, ніякого пафосу, ніякого епосу.
Оригінал:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків