Крим. Окупація. Екологічна катастрофа в Армянську.

В Армянську люди продовжують дихати сірчаною кислотою. По всьому місту і околицям почало гинути все живе. Природа вмирає… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Подаються переклади деяких висловлювань кримчан у соціальних мережах.
Про ситуацію в Армянську на вчорашній вечір: «Цілу ніч буде північно-східний вітер. Той самий, що несе хмару з кислотою. З 20:00 почало дуже сильно сушити ніс і дерти горло. Це все зараз на КПП Армянськ! Люди, які виходять з кордону, просто закривали обличчя чим можна було. Тільки що закрили вікна, тому що різко почало сушити ніс і дерти в горлі. На балконі дихати нічим. І з кожним днем справи йдуть все гірше і гірше. Йшли з роботи. Очі ріже, ніс пече, неначе перець вдихаю, а ротом вдихнула при кашлі, так взагалі жерсть. Мені в обличчя сказали: Крим наш, але без вас, місцевих. Діти з дитячих садів приходять замурзані, всі гойдалки в цьому нальоті. Зараз в місті дихати нічим! У носоглотці паління, на ґрунті знову вологість, як після туману.»
Сьогодні жителі Армянська запропонували писати у всі інстанції про катастрофу в місті. Це вже не жарти і потрібно додати максимальний розголос що відбувається. У мене червоні плями з'явилися з одного боку обличчя й на шиї, і ще в горлі. Дуже цілий день сушить, п'ю і не можу напитися. Металевий присмак в роті. Сушить. Після вчорашньої прогулянки типу на свіжому повітрі в горлі все пече нестерпно. Дивує позиція міської влади. Голову в пісок? Хай тоді медицина роз'яснить нам, які заходи прийняти, щоб мінімізувати наслідки. Самопочуття у всіх схоже. Дитину другий день в садок не веду, боїмося з дружиною. Навіть удома доводиться забороняти дитині чіпати металеві стільці, тому що вони вмить покриваються незрозуміло чим.
Жителі Армянська відзначають, що лікарні переповнені ще з липня, коли, видно, почалися перші випаровування сірчаної кислоти. У всіх симптоми алергічної реакції
Ніхто з керівництва Криму не зважився поїхати в Армянськ після викидів із заводу.
Поки на півночі Криму твориться армагедон. Гоблін поїхав у Владімірську область РФ вимолювати воду для півострова в обмін на вічний вогонь і частинки мощів. Цікавий у окупантів карго-культ
У Криму пересихають гірські річки: «Екологи ситуацію називають тривожною. Те що відбувається в горах стосується всього Криму: адже саме тут беруть початок річки, які течуть потім по степовій частині півострова. Іншої вологи в Криму просто немає».
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків