Московія. ФСБ звітує про небувалий успіх…

ФСБ відзвітувала про викриття важливих державних злочинців, з вини яких (начебто) витекли особисті дані Петрова-Боширова (або Мішкіна і Чепіги – хто їх розбере)…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Загалом, розголошування особистих даних – безумовно, злочин, так що по мощах і єлей. Інше питання, що тема пішла, а на тлі аналогічних вправ саудівських чекістів зі своїм піднаглядним контингентом московські виглядають просто малятками – принаймні, вони не розчленовували Скріпаля і не упаковували його по частинах.
fc1941870033a4f1425a637abc52a514
При цьому локальний провал окремих бойовиків раптово перетворився на демонстрацію якогось абсолютно фатального падіння професіоналізму московських спецслужб – паспорти видавали окремою спецсерією (як блатні номери на автомобілі), і  реєстрували всіх агентів, як гастарбайтерів – ледь не в одній квартирі й тій самій адресі, і навіть бюрократична звітність в бухгалтерію стала доказом. Іноді виникало питання – а цей бардак відбувається насправді або у розвідки таке специфічне відчуття гумору? На такому тлі окремий провал окремої групи диверсантів виглядає сущою дрібницею.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків