Московія сьогодні. Іскандери відсміялися.

Спецпредставник президента ЗДА по Україні Волкер вчора заявив, що ЗДА вводитимуть санкції проти Московії кожні один-два місяці. Йдеться, безумовно, про персональні санкції – проти олігархів, чиновників і юридичних осіб… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
1-148
Вже пройшли часи, коли попадання в список санкцій було свого роду медаллю і гарантією кар'єрного просування в московії. Персонажів «під санкціями» стільки, що кар'єрних вакансій на них не набереться. Крім того, санкції – це тепер чорна мітка й ризик банкрутства для олігарха. Деріпаска, наприклад, вже практично банкрут, а зараз анонсовані санкції проти ще кількох провідних олігархів: Абрамовича, Потаніна й інших. Потрібно враховувати, що  олігархи московії – це здебільшого хранителі загальників тих або інших злочинних угрупувань при владі, а значить, банкрутство кожного такого утримувача – це катастрофа для цілого клану мафіозі.
При цьому Путін та його оточення поставлені перед необхідністю проведення в найближчий рік-два так званого «трансферту» влади – налаштовування керуючої системи, щоб гарантувати недоторканність самого Путіна та збереження позицій тих, хто життєво залежить від його присутності при владі. Розгром, який методично проводять американці, повинен скорочувати лояльність мафіозних кланів, а значить – робить перехідний період все більш невизначеним. Будь-яка система в процесі переходу втрачає свою стійкість, і якщо Злучені Держави за допомогою санкцій виведуть цей процес за межу керованості, ризики «трансферту» зростуть до неприйнятних. Це змусить або відмовитися від нього (з гарантованим і неминучим крахом путінського режиму), або зробить спробу переходу до нової системи вкрай ризикованою без гарантій досягнення нею запланованого результату.
Путін може скільки завгодно загрожувати наявністю у нього ядерної зброї – в цій ситуації вона безсила. Обкрадена його дружками московія, віддана на розтерзання злодіям і карним злочинцям, байдуже і навіть із злостивістю дивиться на те, як валиться створена ним система грабежу населення. Ілюзії, що весь народ, як один, добровільно згорить у ядерному вогні з ім'ям Батька і Вчителя на вустах – це просто наведений Путіним сам на себе морок. Його забудуть, ще не встигне згаснути екран телевізора з оголошенням диктора про те, що тепер у московії інший Батько народу.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець