Динамічна система або процес (Частина 1) – Anti-colorados. Відео.


З серії «Проти ночі»
Тим, хто не спить просто тому, що думки не можуть зупинитися, пропонуємо направити їх ось в яке русло…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Ми часто розглядаємо події, як щось окреме, не пов'язане з іншими подіями, а найгірше, коли йдемо услід за подіями і як би оцінюємо їх з тієї миті, як вони перейшли в помітну, активну фазу. Простій тому приклад – ураган. Ось він вийшов з океану на рівнину і з цієї миті перестав бути картинкою з космосу, у вигляді великої завитої. З цієї миті починається підрахунок збитку й жертв. Але ж все почалося у Західного узбережжя Африки, де сформувалися всі передумови для руйнівної стихії, яка вдарить по Карибських островах, а потім і по узбережжю ЗДА. Саме на кінцевій фазі свого розвитку він стане помітний і цікавий всім. Тому-то він і розглядається не як сукупність закономірностей і послідовність подій, а як стихійне лихо.
Приблизно те ж саме відбулося і у випадку з нападом російського флоту на наші катери. Це тепер ми знаємо, причому – від самих росіян, що їм не вдалося ефективно боротися з нашими катерами без застосування зброї. Вони виявилися настільки маневренішими, що намагаючись затиснути один з катерів між прикордонними судами ФСБ Московії «Ізумруд» і «Дон», наш катер уміло зманеврував і ті просто зіткнулися один з одним, отримавши серйозні пошкодження. Будь пробоїни нижчі за ватерлінію, вся епопея могла закінчитися куди гірше. Але саме тому, що бездари розмолотили власні судна, вони й удалися до застосування зброї. До речі, навіть стріляти по катерах у них виходило дуже слабо і тому, їх атакувала вже авіація ЗС Московії. І лише після того, як наші катери почали отримувати пошкодження саме від ракетно-артилерійського вогню, вони вимушені були зупинитися, щоб уникнути жертв серед екіпажів.
Це побачив цілий світ, але почалося все набагато раніше і навіть не 23 листопада. У ту неділю виклалася вже силова складова процесу відділення України від Московії, в цьому конкретному випадку – від російської церкви. Така постановка питання може показатися дивною, але це лише на перший погляд.
Як ми вже писали, питання про присутність московської церкви в Україні є одним з останніх кріпильних елементів імперії. Насправді, енергетичне кріплення Україна демонтувала, економічне – успішно демонтує і тотальної орієнтації на російський ринок вже немає, як і немає повсюдної кооперації. Військове кріплення, слава богу, так і не було відновлене, з часів розпаду совка, а ось церковне – залишалося і поки – залишається.
Ліквідація цього кріплення куди важливіша, ніж все перераховане вище, оскільки тут відразу виникає абсолютно інша церковна й світська історія і те, що з часів совка подавалося із знаком «плюс», опиниться із знаком «мінус», а плюс до того, підуть назовні все ті жахливі злочини, які Москва творила на нашій землі за сотні років окупації або набігів.
Власне кажучи, це вже остаточний крах імперії в її мінімально життєздатному форматі. Крім того, церковні питання отримують абсолютно інший вигляд і в самій Московії, якщо Україна йде в автокефалію. Отже цю низку подій слід сприймати правильно, розуміючи їх цінність не тільки для України, але і для московії. Якщо є розуміння всіх цих подій не як окремих епізодів або навіть загальної картини, але як динамічного процесу, то логіка розвитку подій стане очевидною.
Далі буде авторська версія опису цього процесу, яку і пропоную опівнічникам.
Отже, Порох прямо і опосередковано, вів переговори з Константинополем про автокефалію. Він – людина раціональна і теж швидко обчислив те скріплення, яке треба зламати не тільки для того, щоб Україну нічого не тримало на шляху додому, в Европу, але щоб московія позбулося свого імперського стрижня. Наскільки можна зрозумів, Патріарх Уселенський Варфоломей – дуже мудра людина і напевно, обговорюючи з Порохом можливість автокефалії, він сказав Пороху про те, що у нього й у Вселенської Патріархії вистачить духу на цей крок, але чи вистачить його у самої України й особисто у Пороха. Причому, там цілком могли обмовлятися можливі сценарії розвитку подій, включаючи і пародію «хрестового походу», який може влаштувати московія.
Думаю, там була відверта розмова і можливо, Варфоломей дав добро ще раніше, але Україна ще не була готова почати цей процес, з багатьох причин і зокрема – в плані військових кондицій. Справа навіть не в кондиціях саме збройних сил, хоча і це – важливий чинник, а в плані підтримки партнерів, якщо почнеться бійка, викликана відходом України в автокефалію.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам.. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків