«Борці» в розрізі (Частина 1) – Anti-colorados


Генерал Зарудніцкій – теоретик гібридної війни
Як правильно відмітив один з наших читачів, в сумці з медичними інструментами лікар знайде те, що допоможе врятувати чиєсь життя, а кат – тим же самим інструментом відніме життя найвитонченішим чином…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба нарешті знищити.
*
У зв'язку з цим, наші грузинські колеги провели дослідження нудної і вузько спеціальної доповіді мало кому відомого військового діяча Московії, але який займав достатньо важливий пост – начальника Головного Оперативного Управління ГШ Московії, генерал-полковника Зарудніцкого, яку він опублікував 23 травня 2014 року. Відмітимо, очолюваний генералом главк займається виключно плануванням бойових операцій. Якщо йдеться про штабі взагалі, то оперативне управління і є основна суть штабу. Більшість теоретиків військового мистецтва проходили службу в оперативному управлінні штабів різного рівня. Саме ці люди узагальнюють досвід минулих або поточних воєн і планують війни майбутні.
Дивлячись на те, що у нас відбувається у Верховній Раді або на прикордонних переходах, мимоволі ловиш себе на думці, що до всього цього доклав руку або сам Зарудніцкій, або хтось з його колег. Що цікаво, доповідь була складена з метою запобігання подіям, які відбулися в Україні кількома місяцями раніше. Генерал постарався узагальнити досвід подібних виступів і описати механізм, який може привести до того ж самому в Московії. Принаймні, це видно з тональності та подачі тексту. По факту ж виявилось, що ці самі методи Московія взяла на озброєння і тепер використовує повним ходом з тим або іншим успіхом.
Далі ми приведемо два блоки цитат, перший з яких знайшли наші грузинські колеги, а другий блок – те, що знайшли ми самі.
БЛОК 1
«Механізм агресії полягає в тому, що держава-агресор (або коаліція країн) розколює країну-жертву зсередини. Для цього всіляко інспіруються, розпалюються наявні внутрішні суперечності. Неважливо які – національні, релігійні, соціальні або територіальні. Потім ці суперечності трансформуються у відкрите протистояння опозиційних сил та уряду. Якщо правлячий режим намагається зберегти владу, то наступним етапом стає громадянська війна.
Вся підступність «кольорових революцій» полягає в тому, що країна-жертва агресії при керівництві й підтримці ззовні сама вбиває себе. В ході внутрішнього збройного конфлікту знищується людський потенціал держави, руйнується економіка, втрачається політична самостійність.
У населення країни-жертви агресії відбувається повна втрата орієнтації в системі координат «свій-чужий». Замість того щоб об'єднатися перед лицем зовнішньої агресії, частина населення вступає в боротьбу проти іншої частини свого народу.
Агресор при цьому виступає в ролі «захисника» однієї із сторін внутрішнього конфлікту, ним же спровокованого.
Країни-жертви, часто так і не усвідомивши, хто агресор, виявляються переможеними і відкинутими в своєму розвитку на 15-20 років назад»
Чи неправда, щось дуже знайоме в цих формулюваннях, цілях і послідовності дій? Ті, хто зараз намагається розповісти про те, що діє від власного імені або від імені своєї політичної сили – брешуть хоча б тому, що їхні дії до коми розписані чотири з половиною роки тому російським генералом, і вони, скриплячи євробляхами, вилами або косами, котяться як кулі  в лузу, але направила їх відома рука, у якої є власне ім'я і навіть власна теорія застосування такого ось матеріалу.
Що найнеприємніше, різні ГО-шки і які наплодилися як блохи антикорупціонери, хоч альбіносного, хоч цілком брюнетно-бородатого вигляду, – всі вони використовуються зовсім не навмання. Вони просто назвали свою ціну і працюють за цілком конкретні гонорари. Тому вони не просто безмозкі кулі, які просто не зрозуміли, чий кий й куди їх погнав, а все розуміють і знають, на який результат працюють.
Проте, це не все. Генерал тоді розповів ще дещо, про що слід знати всім.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків