Капітан і його команда – Anti-colorados

Зовсім маленький матеріал, з дуже великим сенсом. Всі, хто спостерігав епопею з ухваленням закону про введення військового стану, бачили як у всій красі проявили себе ті або інші політичні сили або окремі депутати…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
 Чекати якихось проукраїнських дій від сил, в яких бовтаються персонажі, на зразок Жваво, Шуфріча й іншої публіки, не було жодного сенсу і вони не принесли ніяких сюрпризів. Вони давно і відкрито стали на бік агресора, відважно прикриваючись своїми депутатськими посвідченнями.
Але ми маємо набір політичних сил, які називають себе патріотами і номінально, декларують проукраїнські гасла. Але одна справа – говорити, а інша – робити й тим більше, в однозначній ситуації, коли немає півтонів. Або ти на одній стороні, або – на іншій. Загалом, нас вже не раз закликали не кривдити повій порівняннями з цією частиною депутатської масовки й зараз автор вимушений покаятися. Повії – світлі особи, які несуть радість, своєю нелегкою і небезпечною працею. Те, що було в залі, не гідно такого світлого і натхненного епітета.
Судячи по ситуації, ми не чекали ніяких осудних дій ані від партії Батьківщина, з її старезною вождіцею, ані тим більше від «Самопомочи», яка послідовно пробила всі можливі рівні дна, ані навіть від депутатської групи «Свободи», оскільки їхні дії вже давно стали маргінальними й передбаченими, але нас здивувало те, що продемонструвала фракція «Ради калу» Ляшко.
Власне кажучи, здивувала не їхня позиція, як така, а те, як це все виглядало. Їхні організовані походи до трибуни або в президію ВР, якось невловимо нагадали відому сцену з «Собачого серця», яка зображала групу домкому імені товариша Швондєра. Хіба що хором не співали і на них не було шкіряних бушлатів.
Але всю цю масовку об'єднував одне посилання, а саме. Плювати на те, що вперше Московія відкрито, не ховаючись за спинами жінок і дітей, не прикидаючись шахтарями і комбайнерами, застосувала зброю проти наших військових. Такого вона собі не дозволяла і стало очевидне, що правила всієї великої гри під назвою «війна» – змінилися і реагувати на це треба жорстко і адекватно. Проте вся ця публіка міркувала про те, що це Порошенко робить у зв'язку з тим, що боїться виборів і далі, вже йшлося не про агресію московії, не про Путіна, що вижив з розуму, який вже просто втратив зв'язок з реальністю, а зовсім про інші речі – вибори і про того ж Порошенко. Причому, вся риторика була ідентичною, практично до коми і це відразу кинулося в очі. Здавалося, що вони це почерпнули з одного й того ж тексту і оскільки всі вони працюють на одному маргінальному для люмпена сегменті електорату, будучи конкурентом один одному, то навряд чи текст був написаний кимось з них, а вже тим більше, що хтось з них зміг об'єднати зусилля.
Але сьогодні все встало на місце. Спочатку прем’єр-міністр московії Мєдвєдєв, відомий як «Дімон», а потім і Путін, відомий як «жуйло», видали під відеокамери рівно те ж саме, що двома днями раніше видавали в парламенті наші «патріоти». Тут може бути два варіанти, або всі вони опинилися в одному списку розсилки й їм потрапив той самий текст, який і був оприлюднений, або один з двох російських діячів і надиктував цей текст. З урахуванням того, що Дімон нічого не може продиктувати в принципі, оскільки після першої крапки він впадає в сплячку, то зі всього цього списку, авторство може належати відомому дідусеві, з невизначеною наявністю статевих органів бабусі або дідуся.
Нічим іншим такий збіг текстів пояснити не можна. Що характерно, більше цього ніхто і ніде не виголошував і не писав. Тільки наші гниди і московська воша це видали в етер і як виявився – слово в слово.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків