Посланий Путін – Anti-colorados

Все ж таки Путін не брехав з приводу свого прес-секретаря Пєскова. Той дійсно мете заметіль своїми кошлатими вусами…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
За останніх двійко днів російська преса каталася в екстазі від того, що їхній цар зустрінеться з президентом ЗДА в Аргентині, на саміті G20, звідки Путіна, а разом з ним і його бензоколонку, яка збісилася, ще не виставили, як це трапилося з G7. Коли справа стосується Путіна, російська преса видає таке, що просто вражаєшся їхній фантазії.
Виходячи з їхніх дифірамбів, у Путіна такий інтелект, що він їм здатний спалювати гнойових мух на відстані 10-15 метрів, а фізичні кондиції – взагалі феноменальні. У хокей він всіх обіграє однією лівою. З рушниці, стоячи на коні, без майки, в одних кальсонах, через димар і не цілячись, може укласти зграю качок. Та що там, його зріст – ніяк не менше трьох метрів, а спекуляцій про 157 см стосуються виключно окремого фрагмента його тілес. Та що там, здоров'я у нього стільки, що він легко може віджатися раз десять – п'ятнадцять, причому – на різних гімнастках!
Але коли йдеться про міжнародний авторитет царя, то на міжнародних зустрічах фіксується все – тривалість рукостискання, якість поглядів, поплескування по плечу або іншій частині тіла. Ну а коли справа стосується тривалості переговорів, то просто складаються таблиці, в яких указується, як цар всіх випередив, наприклад – по тривалості переговорів з Трампом. Особливо, якщо ці порівняння даються з ненависним Порошенко. Правда, ця ж преса старанно умовчує, що після зустрічей Пороху Україна починає отримувати сучасні озброєння і в деяких позиціях стільки, що навіть Шойгу мружиться. Просто на хвилиночку, Україна має найбільший арсенал американських станцій контрбатарейної боротьби, після самих ЗДА. Путін же, після довших зустрічей і безумовно – триваліших рукостискань, отримує новий пакет санкцій.
Так трапилося і на цей раз. Російська пропаганда пригадала своє піонерське минуле і з барабанами, а хто і з дудками, під крики: «Хто крокує дружно в ряд? Зачмиренний наш отряд!», розтрубили благу звістку про те, що Путін зустрічатиметься з Трампом аж цілих дві години. Підданий Великобританії, а за сумісництвом – персональний телеведучий для Путіна, вже приготував епітети, які повинні були завантажити залишки мізків росіян самими незмивними епітетами і порівняннями, наприклад: «Ви уявляєте, що таке дві години? Ані хвилина, ані десять хвилин ані навіть година, а цілих дві, розумієте – дві величезні години!». А далі – як завжди, про велич царя і те, як його люблять і поважають, і як його всі хочуть. Бачити.
Все було добре до тих пір, поки в літак № 1 з Трампом на борт не зайшли держсекретар Майк Помпео (колишній директор ЦРУ), глава апарату Білого Дому Джон Келлі й не розповіли йому про те, як ця зустріч виглядатиме на тлі вже відкритої агресії Московії проти України на морі. Напевно, Трампу показали або розповіли, що росіяни робили з американськими літаками «Оріон» і багато інших речей. Після цього Трамп мав телефонну розмову зі своїм радником по національній безпеці Джоном Болтоном, який підтвердив позицію колег, що зустрічатися з цим плішивим клоуном, означає втрачати свою репутацію ще швидше, ніж від розслідування спецпрокурора Мюллера. Загалом, до Трампа дійшло, що це – погана ідея і прямо з борту літака в Кремль повідомили про скасування зустрічі.
І ось, хтось Пєсков на питання журналістів про те, чому Путіна так жорстоко послали саме в те місце, яким його вже давно називає півсвіту, причому – в останню мить, Пєсков відповів, що він ще не в курсі й такої інформації не поступало. Тобто, журналісти вже знають про дзвінок, а Пєсков – не дуже.
Проте, як справжній прес-секретар Путіна, він відповів в такому дусі, що це й на краще. У час, що звільнився, Путін може покататися на конячці без майки (у Аргентині зараз літо), половити рибку і взагалі, дізнатися як там йде справа з хокеєм і художньою гімнастикою.
З іншого боку, його звідти ще не гнали мокрими ганчірками, і те – добре, хоча це – не надовго.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків