Брехляндія – країна волохатого песця – Anti-colorados

Імперські амбіції країни агресора циклічно виводять її громадян до думки про те, що вони хоч в чомусь лідирують в світі. До недавнього часу це були газ, космос і зброя…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
 Проте вже кілька років тому московія поступилася першістю по здобичі газу, та й наявність або відсутність газу на території конкретної країни, у тому числі і московії, ніяк від неї не залежить. З космосом справа йде все гірше, оскільки кількісні й якісні характеристики космічних програм ЗДА, Китаю та ЕС вже пішли далеко вперед, і зараз вже стає зрозуміло, що Москва вже не в змозі вгнатися за ними, а не то щоб обігнати. Із зброєю й зовсім справа доходить до анекдоту, оскільки Москва хвалиться сумами, на які відвантажила зброю, а потім – списуючи борги за ці постачання, показує, що насправді це був не продаж зброї, а її безкоштовне постачання. Скільки грошей насправді платять за цю зброю – таємниця.
Проте, у московії є галузь, в якій вона є неперевершеним лідером, і тут їй навряд чи варто боятися конкуренції, оскільки ніхто не зможе повторити таких рекордів, не розвалившись і не поховавши своє населення. Це головне і безперечне досягнення – брехня.
Вчора в московії було одне з основних державних свят – день народної єдності. Це – двошарова вигадка, яку можна вважати за основний символ країни. По-перше, саме свято стало штучним заходом, який повинен був відсунути в тінь іншу, попередню вигадку, яка наголошувала 7 листопада як «День великої жовтневої соціалістичної революції».
Стара вигадка чудова і самодостатня сама по собі. Ніякої величі там бути не могло з самого початку, і перші півтора десятки років ніхто про велич не подумував, але потім ця велич була висмоктана з пальця або з іншого відповідного місця, як це було прийнято в совці. Ніякого соціалізму в совці так і не побудували. У Швеції – так, в Норвегії – так, а в совці – ні. Навіть безневинне слово «жовтнева» указує на ще одну брехню, бо згадана подія сталася не в жовтні, а в листопаді. Так, це різниця стилю календаря, але це означає, що до 1917 року, величезний лепрозорій жив за брехливим календарем. І як тепер відомо, ніякої революції, баталій у Ермітажу і тарану крейсера Аврора не було в принципі. Влада валялася в пітерських калюжах як тухлий оселедець, і ленінські більшовики її просто підняли без ніякої революції.
Замість цієї історичної порнографії і було винайдено ганебне свято «єдності». Причому, при його створенні ніхто не зміг сформулювати, хто там і з ким єднається? Напівгнила імперія сполучає своє населення умовною назвою «русскіє», але якщо ретельно потерти цих «русскіх», то виявиться, що такими називають людей цілком конкретних національностей, а «русскіх» як таких – немає і не було ніколи. Інша справа, що з їхньої свідомості витравили коріння і багато хто з них просто забув своїх предків, свої мови та ім'я свого народу. Але те, що з ними провели операцію дистанційної лоботомії і психологічної кастрації, не додало їм нових властивостей і не додало їм вигаданої русскості.
Якщо уважно подивитися на символи цієї недоїмперії, то і вони опиняться вражаюче брехливими. Так, прапор і герб поцупили в імперії, яка давно подохла, а гімн – у совка. Причому, герб – теж не їхній, а ординський, про прапор вже і говорити нічого, а совковий гімн – з чотири рази переписаним текстом вже просто вражає своїй брехливістю. Вже б «Мурку» зробили гімном або «Гоп-стоп», хоча – за «Владімірскій централ» проголосувало б 146% населення. Залишилася назва. Вона теж брехлива, яка ніколи не належала цій землі. Дойчські фахівці, найняті Петром, створили її шляхом препарування старого слова Русь, назви держави з центром в місті Київ. Ті ж фахівці виліпили брехливу історію. А зовсім недавно з'ясувалося, що лепрозорій з 1448 року має ще і брехливу церкву. Це означає, що населення країни – брехливі православні і до речі – брехливі слов'яни, оскільки переважна більшість населення московії до слов'ян не відносяться в принципі.
Між іншим, друге  основне свято московії – День Незалежності – така ж абсурдна брехня, оскільки ніхто з жителів або керівників московії так і не зміг пояснити, від кого ж стала незалежною московія. Зазвичай таке свято фундирувалося у разі позбавлення від окупації або звільнення з під гніту імперії. Від якої залежності позбавилася Москва – важко сказати, оскільки два варіанти, які приходять на думку – алкогольна і наркотична залежність, там не подолана і понині.
І останній символ держави – її голова, в цьому випадку – президент. Тут – та ж сама брехня. Путін прийшов у владу шляхом підтасовувань і порушень всіх норм і правил, які регламентують отримання верховної влади. До того ж, тепер ніхто не може напевно сказати, чи Путін це в телевізорі, його двійник або трійник. Самі росіяни вже сформували якісь сорти Путіних, даючи кожному «путіну» своє умовне найменування.
Загалом, по сукупності й нескінченності брехні, яка стала суттю цієї країни, з московією ніхто не зможе і навряд чи захоче змагатися. Проте схоже на те, що росіянам це подобається і вони навіть пишаються цим. Раз так, то їм би варто було розглянути питання про те, щоб привласнити свій країні гучну і горду назва Брехляндія, чом би й ні?
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків