Обшук у Лаврі – Anti-colorados

Буквально минулого тижня Мінюст скасував передачу Московській церкві комплексу Почаївської Лаври з складу однойменного заповідника…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Таке рішення визнане незаконним, і комплекс повернувся у власність заповідника. Як і слід було чекати, московські попи вперлися рогами і заявляють, що плювати хотіли на будь-які рішення і сидітимуть усередині, незважаючи ні на що. Але річ у тому, що вони там не просто сидять, але ведуть активну московську пропаганду в стилі міжнаціональної і релігійної ворожнечі. Власне кажучи, вони це робили і раніше, але тепер за стінами всіх Лавр, необачно відданих в користування ворожій церкві, формуються якісь групи штурмовиків, які мають явно не місцеву вимову. Очевидно, що рано чи пізно це повинно було закінчиться, і схоже на те, що процес пішов.
Правда, пішов він у Києві і прямо зараз в самій Лаврі й за місцем проживання начальника лаврських попів – отця Паші, проводяться обшуки й інші дії, передбачені карно-процесуальним правом. Все відбувається в рамках відкритого кримінального виробництва по статті 161 Кримінального кодексу України «Порушення рівноправ'я громадян, залежно від расової або національної приналежності або їхнього ставлення до релігії».
Відомо, що слідчі заходи здійснюються співробітниками СБУ або Служби Божої України. Про ці дії повідомила прес-секретар СБУ Олена Гитлянська. Очевидно, що у зв'язку з оголошенням автокефалії Української Церкви, супротивник намічав операції не тільки зовнішнього, але і внутрішнього характеру, а організація і координація цих дій була покладена на штатних співробітників і оперативних працівників Московської церкви.
У цій ситуації радує те, що у всіх випадках Україна працює на попередження і не дає супротивникові реалізувати свої плани. Тепер ситуація розвивається за нашими планами і сподіваємося, що так тепер буде завжди.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків